Άγιοι Ανάργυροι: Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο ο δολοφόνος της Κυριακής – Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Άγιοι Ανάργυροι: Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο ο δολοφόνος της Κυριακής – Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Στο Τζάνειο νοσοκομείο, από το Αττικόν, μεταφέρθηκε εν τέλει ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής, η οποία έπεσε νεκρή έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, από τις αλλεπάλληλες μαχαιριές του.

Ο 39χρονος δράστης, που νοσηλευόταν στο «Αττικόν» μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές Κορυδαλλού, βγήκε σήμερα από τη ΜΕΘ και βρισκόταν σε απλό δωμάτιο. Οι γιατροί έκριναν ότι αφού μπορεί να μείνει εκτός ΜΕΘ, τότε μπορεί και να μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Ωστόσο, από το ψυχιατρείο Κορυδαλλού αρνήθηκαν την νοσηλεία του, με το επιχείρημα ότι από την πραγματογνωμοσύνη που έχουν κάνει δύο ψυχίατροι δεν συντρέχει κάποιος λόγος ώστε ο 39χρονος να είναι τρόφιμος του νοσοκομείου.

Εν τέλει, αν και ήταν να μεταφερθεί αρχικά και πάλι στο Αττικόν, πριν από λίγη ώρα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο, για λόγους ασφαλείας. Συγκεκριμένα, νοσηλεύεται, σε ειδικό χώρο, φρουρούμενος και απομονωμένος, όπου και θα παραμείνει για 3-4 ημέρες, σύμφωνα με το Mega.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ