Έβρος: Διακινητές περνούν μετανάστες μέσα από τα καμένα -«Πανηγυρίζουν» στα social media [βίντεο]

Έβρος: Διακινητές περνούν μετανάστες μέσα από τα καμένα -«Πανηγυρίζουν» στα social media [βίντεο]

Μπορεί το μεγαλύτερο μέρος της φωτιάς στον Έβρο να έχει οριοθετηθεί, αλλά οι διακινητές συνεχίζουν την δράση τους με τους παράτυπους μετανάστες.

Οι διακινητές με θράσος διαφημίζουν τις πράξεις τους στον Έβρο στα social media, με βίντεο που δείχνουν μεγάλες ομάδες παράτυπων μεταναστών να περνούν ακόμα και μέσα από τα καμένα.

Σε βίντεο που παρουσίασε το Open διακρίνονται διακινητές να περνούν μετανάστες σε ελληνικό έδαφος, την ώρα που ακόμα οι κορμοί δέντρων βγάζουν καπνούς. Οι παράτυποι μετανάστες ανεβάζουν και αναλυτικούς χάρτες των σημείων από τα οποία κινούνται παράνομα.

Το περίσσιο θράσος των διακινητών

Μπορεί στην περιοχή του Έβρου η κατάσταση να είναι δύσκολη, αλλά ακόμη και τώρα βρίσκουν τρόπο να περάσουν παράτυπους μετανάστες στην Ελλάδα.

Οι νέες συνθήκες δεν τους σταματούν συνεχίζοντας να περνούν παράτυπους μετανάστες  από νησίδες του Έβρου ή από τα σύνορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, ακόμα και μετά τις φωτιές στον Έβρο, οι διακινητές θα βρουν τρόπο να συνεχίζουν να περνούν μεγάλες ομάδες παράνομων μεταναστών από τις νησίδες του Έβρου όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν είτε να περνούν μικρότερες ομάδες από τα σύνορα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ