Έγκλημα στον Βόλο: Μετανιωμένος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του που βίαζε την κόρη του - Στο πλευρό του όλη η οικογένεια

Έγκλημα στον Βόλο: Μετανιωμένος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του που βίαζε την κόρη του - Στο πλευρό του όλη η οικογένεια

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από το έγκλημα που σημειώθηκε στον Βόλο, όταν ένας 50χρονος δολοφόνησε τον 33χρονο κουνιάδο του καθώς φέρεται να βίαζε επί εννέα χρόνια την κόρη του. Το μεσημέρι της Τετάρτης (10/01) ο δράστης πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο πατέρας της 18χρονης σήμερα κοπέλας, την οποία φέρεται να βίαζε το 33χρονο θύμα, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 50χρονου, Μιχάλης Βασιλικός, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού συνειδητοποίησε τι έχει συμβεί.

Είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στον 33χρονο

«Ήταν πολύ άσχημη η ψυχολογική του κατάσταση, όταν πληροφορήθηκε κάποια περιστατικά που αφορούσαν την κόρη του και αφορούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Και θα μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ αναλυτικά σε αυτά. Όταν λοιπόν πληροφορήθηκε αναλυτικά αυτά τα γεγονότα, έπεσε από τα σύννεφα. Γιατί με τον θανόντα είχε συγγενική σχέση και του είχε απόλυτη εμπιστοσύνη, με αποτέλεσμα να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο σπιτιού. Ένιωθε λοιπόν πολύ έντονα αισθήματα οργής, θλίψης και στεναχώριας, τα οποία προφανώς οδήγησαν σε ό,τι έγινε στη συνέχεια» σημείωσε ο δικηγόρος του 50χρονου, σε δηλώσεις του έξω από το Δικαστικό Μέγαρο στον Βόλο.

«Τώρα έχει συνειδητοποιήσει ότι ένας άνθρωπος, ανεξάρτητα με το αν τον βάρυναν ή όχι κάποιες εγκληματικές πράξεις, έχασε τη ζωή του και ότι ίσως θα έπρεπε το θέμα να το έχει χειριστεί διαφορετικά» πρόσθεσε ο κ. Βασιλικός, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Η σύζυγος του 50χρονου, σύμφωνα με το gegonota.news, δεν γνώριζε πως ο αδελφός της βίαζε την κόρη της και όλη η οικογένεια στέκεται στο πλευρό του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι άλλες δύο αδελφές της 18χρονης, φέρεται να γνώριζαν σε έναν βαθμό τι συνέβαινε αλλά όχι ολόκληρη την αλήθεια.

Το χρονικό του φονικού στον Βόλο

Το φονικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (09/01), όταν ο 33χρονος έφυγε από το σπίτι του στον Βόλο για να συναντήσει τον 50χρονο γαμπρό του στα Αστέρια Αγριάς, καθώς ο τελευταίος προφασίστηκε ότι είχε παρουσιάσει μηχανική βλάβη το αυτοκίνητό του και χρειαζόταν βοήθεια.

Εκεί, οι δύο άνδρες είχαν έντονη λογομαχία μεταξύ τους και έπειτα από λίγο ο 50χρονος, κάνοντας χρήση μονόκαννου κυνηγετικού όπλου -το οποίο είχε στην κατοχή του νόμιμα-, πυροβόλησε και σκότωσε τον 33χρονο αδελφό της συζύγου του και στη συνέχεια παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές Αρχές, ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

Ο 50χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι πήρε την απόφαση να δολοφονήσει τον κουνιάδο του, καθώς το πρωί της Τρίτης (9/1) η 18χρονη κόρη του, από τον πρώτο γάμο του, αποκάλυψε πως ο 33χρονος (αδελφός της δεύτερης συζύγου του) τη βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε, την εκβίαζε πως θα δημοσίευε βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά.

Όπως έγινε γνωστό, η πρώτη σύζυγος του 50χρονου και μητέρα της 18χρονης είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα και ο τελευταίος είχε έρθει σε δεύτερο γάμο με την αδελφή του 33χρονου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ