Επίδομα 600 ευρώ σε ένστολους: Τα «γυρίζει» τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ - Σήμερα ψήφισε υπέρ

Επίδομα 600 ευρώ σε ένστολους: Τα «γυρίζει» τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ - Σήμερα ψήφισε υπέρ

Τα «γυρίζει» τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και αποδίδει την καταψήφιση της τροπολογίας για την παροχή εκτάκτου επιδόματος ύψους 600 ευρώ στους ένστολους της ΕΛ.ΑΣ., του Λιμενικού Σώματος, των Πυροσβεστών και Σοφρωνιστικών υπαλλήλων σε «λάθος της εισηγήτριας», Παναγιώτας Πούλου.

Ειδικότερα, αξιοποιώντας τη δυνατότητα που δίνει ο κανονισμός της Βουλής, ο ΣΥΡΙΖΑ διόρθωσε το πρωί της Τρίτης την ψήφο, προκειμένου να καταγραφεί ότι είναι υπέρ της συγκεκριμένης ρύθμισης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, σε επικοινωνία με τις υπηρεσίες της Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε τη διόρθωση της ψήφου σε «ΝΑΙ» υποστηρίζοντας ότι η κ. Πούλου εκ παραδρομής καταψήφισε μπερδεύοντας την τροπολογία με άλλη.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα πρακτικά της συνεδρίασης, η κυρία Πούλου στην αρχή είχε εκφραστεί θετικά για την τροπολογία, αλλά στο τέλος της διαδικασίας ψήφισε κατά. Μάλιστα, η ίδια αναμένεται να κάνει και δημόσια διευκρίνιση.

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία. «Ο ΣΥΡΙΖΑ χθες καταψήφισε την τροπολογία για την οικονομική ενίσχυση 600 ευρώ στο σύνολο του ένστολου προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Φαίνεται ότι οι γνωστές εμμονές του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο ένστολο προσωπικό δεν του επιτρέπει να συμφωνήσει στην οικονομική ενίσχυσή του κι ότι ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί με τίποτα να ξεκολλήσει από τη λογική του «όχι σε όλα»!» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ