Δολοφονική ενέδρα καταγγέλλει ο δήμαρχος Λαμίας - «Η οικογένειά μου και εγώ βιώνουμε ένα δράμα...»

Δολοφονική ενέδρα καταγγέλλει ο δήμαρχος Λαμίας - «Η οικογένειά μου και εγώ βιώνουμε ένα δράμα...»

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε ο δήμαρχος της Λαμίας κ. Θύμιος Καραΐσκος, καθ΄οδόν προς το σπίτι του, επιστρέφοντας από τηλεοπτικό προεκλογικό πάνελ.

Λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα άγνωστοι, του επιτέθηκαν σπάζοντας το τζάμι του αυτοκινήτου από την πλευρά του συνοδηγού αλλά και το παρμπρίζ. Ο ίδιος πρόλαβε ανέπτυξε ταχύτητα και ξέφυγε. Λίγα λεπτά πριν, είχε χωρίσει με τον οδηγό του και οδηγούσε ο ίδιος.

Τι δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή που ήταν πριν την επίθεση

Προηγούμενα, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής στο ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας είχε καταγγείλει απειλές για τη ζωή του, την οικογένειά του και τα παιδιά του λέγοντας πως «η οικογένειά μου και εγώ βιώνουμε ένα δράμα, με απειλές, με ύβρεις, οι οποίες έχουν κατατεθεί με μηνυτήρια αναφορά».

Παράλληλα είπε πως «δεν είναι ό,τι καλύτερο ο δήμαρχος να βλέπει μπράβους να περιφέρονται γύρω από το σπίτι του. Όλα αυτά τα έχω καταγγείλει στον εισαγγελέα με μηνυτήρια αναφορά, σε ανύποπτο χρόνο. Τρεις φορές έχω επισκεφθεί τον Eισαγγελέα και έχω αναφέρει συγκεκριμένα περιστατικά. Η Εισαγγελία έχει προχωρήσει ήδη σε προκαταρκτική έρευνα».

Στο νοσοκομείο της Λάρισας προληπτικά

Μετά το περιστατικό ο κ. Θύμιος Καραΐσκος έκανε λόγο για «δολοφονική ενέδρα», ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας για προληπτικούς λόγους. Βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

«Η επίθεση στην θέση του συνοδηγού δεν είναι τυχαία. Είναι το σημείο που συνήθως κάθεται ο δήμαρχος», είπε στους αστυνομικούς ο συνεργάτης του κ. Γιάννης Κουτσούκης που μαζί με τους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν, ήταν ο πρώτος που έφτασε στο σημείο της επίθεσης, μιας και είχαν χωρίσει λίγα λεπτά πριν.

Οι αστυνομικοί, με επικεφαλής των ερευνών τον αστυνομικό διευθυντή Φθιώτιδας κ. Χρήστο Μουτσώκο, προσπαθούσαν όλη νύχτα, από τις κάμερες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή, να διαπιστώσουν κινήσεις ανθρώπων ή αυτοκινήτων, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν εντοπίσει κάτι σχετικό. Όπως έγινε γνωστό, από την περιοχή, λίγα λεπτά πριν, είχε περάσει αυτοκίνητο της Ασφάλειας Λαμίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ