Έβρος: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αυτόκλητου «πολιτοφύλακα» - « Ρε αυτοί μας καίνε και σεις τους λυπάστε;»

Έβρος: Σοκάρουν οι αναρτήσεις του αυτόκλητου «πολιτοφύλακα» - « Ρε αυτοί μας καίνε και σεις τους λυπάστε;»

Ο «πολιτοφύλακας» που προκάλεσε σάλο, με το βίντεο «σύλληψης» μεταναστών στον Έβρο, έκανε αναρτήσεις στο facebook, με τα βίντεο να έχουν τον χαρακτηριστικό τίτλο «αμπόλιαστος». Λέει «όχι» στις νέες ταυτότητες ενώ καλεί σε αντίσταση στο «χάραγμα».

Τι ισχυρίζεται για το νέο βίντεο ο πρωταγωνιστής του

Ο ίδιος θα μιλήσει στο LIVE NEWS και θα ισχυριστεί πως έχει αδικηθεί.

«Εμείς δεν τους χτυπήσαμε ήταν καμένοι από τις φωτιές, τους δώσαμε νερό και τους βάζαμε νερό στα εγκαύματα. Λέω εγώ ότι τους ”πιάσαμε ”στο βίντεο; Ή ότι καίνε αυτοί;».

Αντιεμβολιαστής και κατά των ταυτοτήτων ποζάρει με σταυρό και εξαπολύει πύρινα κηρύγματα

Για αυτό το πρώτο βίντεο, ο άντρας που ανέβασε το δεύτερο βίντεο, είχε κάνει την δική του παρέμβαση, παρά την γενική κατακραυγή.

«Αυτήν την στιγμή το ελληνικό κράτος διώκει τον άνθρωπο που έπιασε τους εμπρηστές. Είναι δυνατόν; Και όμως η κρατική ασφάλεια αυτήν την στιγμή έπιασε τον άνθρωπο. Οργίστηκε λέει το ίντερνετ με το βίντεο. Ρε αυτοί μας καίνε και σεις τους λυπάστε;», ανέφερε σε ανάρτησης στο Facebook.

O αντιεμβολιαστής «πολιτοφύλακας» θα ποζάρει με εμφανή τον σταυρό στο στήθος του στα κοινωνικά δίκτυα.

«Αποδίδουμε την αγάπη μας, τον ασπασμό μας να ξέρετε ότι εμείς δεν κάνουμε αυτό το live ούτε για να κατακρίνουμε κάποιον ούτε για να πολεμήσουμε κάποιον προσωπικά οι πύρινοι λόγοι δεν γίνονται για να κάψουμε ανθρώπους αλλά για να κάψουμε τα δαιμόνια για να καούνε τα δαιμόνια για να φωτιστεί ο κόσμος».

Ο ίδιος όμως σε άλλη του ανάρτηση θα γράψει σε μια επίθεση κατά πάντων:

«Πρέπει από μέσα να ξεκινήσει η δουλειά. Βουλευτές, περιφερειάρχες, νομάρχες, δημοτικοί σύμβουλοι, τα τσιράκια, καναλάρχες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Δημοσιοκάφροι. Και μετά ένα καλό καθάρισμα στους επισκόπους και παπάδες. Και όταν τελειώσουν αυτοί μετά ξεκινάμε τους εχθρούς τους άλλους».

«Είναι ρατσιστική βία αν δεχτεί επίθεση Έλληνας διακινητής», ρωτάει σε ανάρτηση
Και σε άλλη του ανάρτηση θα ρωτήσει, απευθυνόμενος σε όσους τοποθετήθηκαν απέναντι στο απαράδεκτο περιστατικό με τους αποκαλούμενους «πολιτοφύλακες» του Έβρου.

«Ερώτηση. Εάν πιάσουμε Έλληνα διακινητή. Και τον σαπίσουμε στο ξύλο θα είναι και αυτό ρατσιστική βία;».

Ο γνωστός στην τοπική κοινωνία νέος «πολιτοφύλακας» είναι κατά των μεταναστών, κατά των ταυτοτήτων και κατά των εμβολίων. Μάλιστα με τόσο έντονη αντίδραση που σε μία ανάρτηση δείχνει γκράφιτι σε βουλγαρικούς σιδηροδρόμους, όπου ένα πιστόλι σημαδεύει έναν γιατρό με ένα εμβόλιο.

Την ίδια ώρα, στο άλλο επεισόδιο με τον «πολιτοφύλακα» με το τρέιλερ όπου και συνελήφθησαν και οι μετανάστες, αθωωθήκαν όλοι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ