Γλυφάδα: Ο 28χρονος αυτόχειρας είχε κακοποιήσει τη σύντροφό του και τον προηγούμενο μήνα -Το παρελθόν του

Γλυφάδα: Ο 28χρονος αυτόχειρας είχε κακοποιήσει τη σύντροφό του και τον προηγούμενο μήνα -Το παρελθόν του

Σωματική κακοποίηση από τον 28χρονο αυτόχειρα της Γλυφάδας είχε υποστεί και τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 21χρονη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή είχε κακοποιηθεί σωματικά ακόμη μία φορά, αλλά δεν είχε τότε καταγγείλει τον 28χρονο για ενδοοικογενειακή βία.

Γλυφάδα: Την έδειρε και μετά αυτοκτόνησε

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής στην οδό Ικαρίας στη Γλυφάδα. Από το σημείο περνούσε τυχαία περιπολία της ΟΠΚΕ που άκουσαν την φασαρία και πλησίασαν, με τους περίοικους να τους ενημερώνουν ότι ένας άντρας ασκούσε σωματική βία σε γυναίκα.

«Θα σκοτώσει τη γυναίκα, πηγαίνετε να τη σώσετε», φώναζαν οι κάτοικοι της περιοχής, κινητοποιώντας τους αστυνομικούς. Κατά πληροφορίες, αρχικά, δύο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ κατευθύνθηκαν προς τον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας, όπου ο 28χρονος χτυπούσε την 23χρονης.

Ο δράστης όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, ανέβηκε στο διαμέρισμά του στον 4ο όροφο πολυκατοικίας και κλειδώθηκε, ενώ η 23χρονη μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, υπό το συντονισμό και καθοδήγηση του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου μετέβησαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και σταθμός ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Διαπραγματευτής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν περιμετρικά, προκειμένου να λάβει χώρα επιχείρηση διαπραγμάτευσης, διασφαλίζοντας τον χώρο. Μετά από εισαγγελική εντολή και ενώ ο άντρας δεν ανταποκρινόταν, οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, όπου εντόπισαν τον 28χρονο νεκρό, με τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η κοπέλα στους αστυνομικούς, ο κακοποιητής της είχε κάνει χρήση χαπιών νωρίτερα.

Το παρελθόν του 28χρονου και το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη

Ο δράστης, μία ημέρα πριν αυτοκτονήσει, ενεπλάκη σε τροχαίο με εγκατάλειψη, όταν οδηγώντας ένα τζιπ προσέκρουσε πάνω σε δύο προπορευόμενα οχήματα, τραυματίζοντας τους οδηγούς τους.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 28χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν για ληστείες ενώ ήταν υποχρεωμένος, λόγω υποθέσεων με ναρκωτικά, να δίνει το παρών σε αστυνομικό τμήμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ