Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Δεμένος στο κρεβάτι του Τζανείου ο δολοφόνος της Κυριακής - Ζητά να τον μεταφέρουν αλλού

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Δεμένος στο κρεβάτι του Τζανείου ο δολοφόνος της Κυριακής - Ζητά να τον μεταφέρουν αλλού

Σε ειδικό δωμάτιο στο «Τζάνειο» νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 38χρονος Θανάσης Κουρέλης, ο οποίος μαχαίρωσε και σκότωσε την 28χρονη πρώην σύντροφό του Κυριακή Γρίβα έξω ακριβώς από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου η άτυχη γυναίκα είχε πάει να τον καταγγείλει.

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Δεμένος στο κρεβάτι του Τζανείου ο δολοφόνος της Κυριακής

Μετά το στυγερό έγκλημα, ο δράστης αυτοτραυματίστηκε, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και από εκεί στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, προσπαθώντας να κρεμαστεί με τους επιδέσμους που του είχαν βάλει στο κεφάλι οι γιατροί. Μετά την απόπειρα, νοσηλεύτηκε εκ νέου στο «Αττικόν». Από εκεί πήρε εξιτήριο, αλλά κατέληξε στο «Τζάνειο», καθώς το νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού δήλωσε ότι δεν τον αναλαμβάνει ως περιστατικό, επειδή μόλις είχε αποσωληνωθεί.

Στο «Τζάνειο», έχοντας 24ωρη φρούρηση από αστυνομικούς, προκειμένου να μην ξανακάνει κακό στον εαυτό του, κρίθηκε απαραίτητο από τους γιατρούς να αντιμετωπιστεί ως βαρύ ψυχιατρικό περιστατικό. Για το λόγο αυτόν, ο δράστης είναι πια ακινητοποιημένος στο κρεβάτι, με δεμένα τα χέρια και τα πόδια.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης Κώστα Παληοκαρύτη, ο 38χρονος είναι ιδιαίτερα ανήσυχος και γι’ αυτό αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί όπως τα βαριά ψυχιατρικά περιστατικά, ώστε να αποτραπεί μία ακόμη ενδεχόμενη χειριστική συμπεριφορά, απόφαση στην οποία ο ίδιος φαίνεται να αντιδρά.

«Κοιμήθηκε, ξύπνησε, έχει τις αισθήσεις του, είναι ανήσυχος και ακριβώς για το λόγο αυτόν οι γιατροί αποφάσισαν να τον περιορίσουν στο κρεβάτι, όπως κάνουν με τους ψυχιατρικούς ασθενείς. Έχει περιορισμένες κινήσεις. Εννοείται ότι αντιδρά σε αυτό, αλλά αυτό είναι απόφαση των γιατρών» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ζητά να τον μεταφέρουν αλλού

Κατά τις ίδιες πηγές, ο δολοφόνος της Κυριακής φαίνεται πως συμπεριφέρεται φυσιολογικά και, όταν ξύπνησε χθες, ζήτησε να φάει, να μεταφερθεί σε άλλο χώρο -όχι όμως στις φυλακές- και να επικοινωνήσει με τους γονείς του. «Πεινάω, θέλω να φάω κάτι. Θέλω να μιλήσω με τους συγγενείς μου, με τη μητέρα μου και τον πατέρα μου. Θέλω να φύγω από εδώ. Να με πάτε αλλού» φέρεται να είπε ο 38χρονος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ