Λασίθι: Οδύνη στην κηδεία του 33χρονου Μανώλη που σκοτώθηκε από φωτοβολίδα -Οι γονείς κήδεψαν 2ο παιδί τους
Φωτογραφία: Creta24

Λασίθι: Οδύνη στην κηδεία του 33χρονου Μανώλη που σκοτώθηκε από φωτοβολίδα -Οι γονείς κήδεψαν 2ο παιδί τους

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν στον Άγιο Νικόλαο στο Λασίθι τον 33χρονο Μανώλη, ο οποίος σκοτώθηκε από ναυτική φωτοβολίδα.

Η κηδεία του 33χρονου τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Ευαγγελίστριας, στον Άγιο Νικόλαο, παρουσία της οικογένειάς του, συγγενών και φίλων.

Ο νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του το βράδυ του Σαββάτου από ένα μοιραίο ατύχημα, γιορτάζοντας με δύο φίλους του τις Απόκριες.

Να τονιστεί πως η οικογένεια του 33χρονου χάνει το δεύτερο παιδί της, καθώς πριν από λίγα χρόνια είχε φύγει από τη ζωή και η αδελφή του Μανώλη, λόγω ασθένειας.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Ο 33χρονος μαζί με δύο φίλους του άναψαν φωτοβολίδες στο πλαίσιο του καρναβαλιού, το Σάββατο το βράδυ. Ενώ όλες άναψαν κανονικά, η τελευταία δεν λειτούργησε και ο Μανώλης έκανε το μοιραίο λάθος να τη στρέψει προς τα πάνω του, ενώ προσπαθούσε να ελέγξει αν λειτουργεί. Αυτή όμως εξερράγη, με συνέπεια ο νεαρός, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, να αφήσει λίγες ώρες αργότερα την τελευταία του πνοή.

Τραγική φιγούρα η σύντροφός του, με την οποία, μάλιστα, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ετοιμάζονταν να παντρευτούν. Η κοπέλα, μαζί με μία φίλη της, έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει και είδαν τον Μανώλη αιμόφυρτο στο έδαφος, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες, ένας γιατρός και ένας φαρμακοποιός που βρίσκονταν κοντά στο σημείο προσπάθησαν να σταματήσουν την αιμορραγία.

Οι δύο φίλοι του άτυχου Μανώλη συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν την Καθαρά Δευτέρα στον εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε διώξεις για κατοχή και χρήση βεγγαλικών και φωτοβολίδων. Ορίστηκε δικάσιμος και αφέθησαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το creta24, ο ένας εκ των δύο φίλων του 33χρονου Μανώλη ήταν εκείνος που είχε προμηθευτεί τις φωτοβολίδες. Ο ίδιος παρέδωσε στις Αρχές την υπόλοιπη παρτίδα, που είχε μάλιστα ορισμένες «ληγμένες» φωτοβολίδες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ