Λασίθι: Η φωτοβολίδα «διέλυσε» τον 33χρονο, τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Λασίθι: Η φωτοβολίδα «διέλυσε» τον 33χρονο, τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Το απόγευμα της Τετάρτης θα κηδευτεί ο 33χρονος Μανώλης Κριτσωτάκης που έχασε τη ζωη του από φωτοβολίδα το βράδυ της Κυριακής.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το cretalive, η νεκροψία - νεκροτομή που διενεργήθηκε στο σώμα του άτυχου νέου επιβεβαιώνει τις τρομακτικές βλάβες που προκάλεσε η έκρηξη φωτοβολίδας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η νεκροψία -νεκροτομή επιβεβαιώνει ότι η έκρηξη της φωτοβολίδας προκάλεσε εκτεταμένα και ανεπανόρθωτα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και το συκώτι του 33χρονου.

Για τις συνθήκες θανάτου του Μανώλη διατάχτηκε προκαταρκτική έρευνα και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, θα συμπεριληφθεί στην δικογραφία που επεστράφη στην Ασφάλεια Αγίου Νικολάου, η οποία χειρίζεται τη υπόθεση.

Από που προήλθαν οι φωτοβολίδες -Τι υποστήριξε φίλος του 33χρονου

Υπενθυμίζεται επίσης ότι οι δύο φίλοι του άτυχου Μανώλη Κριτσωτάκη που διασκέδαζαν μαζί του, το βράδυ της Κυριακής, αφέθηκαν ελεύθεροι και θα οριστεί ρητή δικάσιμος ως προς τα αδικήματα της κατοχής (για τον ένα) και χρήσης (και για τους δύο) βεγγαλικών και φωτοβολίδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, ο ένας νεαρός που φέρεται να κατείχε τις φωτοβολίδες υποστήριξε προανακριτικά ότι τις πήρε από κάποιον γνωστό του που διαθέτει σκάφος και υποχρεούται να έχει φωτοβολίδες σε αυτό. Όπως είπε, είχαν λήξει, έπρεπε να προμηθευτεί νέες και αντί να τις πετάξει, τις έδωσε σε αυτόν.

Το δημοσίευμα σημειώνει ότι στην αστυνομία παραδόθηκαν μετά την τραγωδία 12 τέτοιες φωτοβολίδες, εκ των οποίων οι 10 είχαν χρησιμοποιηθεί. Όπως διευκρινίζεται δεν πρόκειται για ναυτικές φωτοβολίδες που εκτοξεύονται αλλά για αυτές που χρησιμοποιούνται εν είδη καπνογόνου κινδύνου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ