Μαρκόπουλο: Ένας 27χρονος νεκρός και μια 22χρονη σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο -Το ΙΧ τους «καρφώθηκε» σε κολώνα

Μαρκόπουλο: Ένας 27χρονος νεκρός και μια 22χρονη σοβαρά τραυματίας σε τροχαίο -Το ΙΧ τους «καρφώθηκε» σε κολώνα

Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα το οποίο στοίχισε τη ζωή σε έναν άνδρα μόλις 27 ετών σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα στο Μαρκόπουλο, ανεβάζοντας έτσι κι άλλο την μαύρη λίστα των θυμάτων από τροχαία από την αρχή του έτους.

Όπως έχει γίνει γνωστό όλα έγιναν γύρω στις 23:30 το βράδυ, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μια 22χρονη κοπέλα εκινείτο στη Λεωφόρο Πόρτο Ράφτη. Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, το ΙΧ εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» με δύναμη σε κολώνα.

Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό

Για τον απεγκλωβισμό των δύο ατόμων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που έσπευσε στο σημείο με επτά πυροσβέστες και τρία οχήματα. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις και μία γυναίκα σοβαρά τραυματισμένη όπου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ.

Βίντεο: Το σημείο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα

Στην ενημέρωσή της για το συμβάν η Πυροσβεστική ανέφερε: «Ολοκληρώθηκε απεγκλωβισμός μιας τραυματισμένης γυναίκας και ενός άνδρα χωρίς αισθήσεις από Ε.Ι.Χ. όχημα, συνέπεια τροχαίου, και παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ, επί της Λεωφ. Πόρτο Ράφτη, στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας Αττικής. Επιχείρησαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα».

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση της Τροχαίας για αίτια του δυστυχήματος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ