Νεκρός 29χρονος αστυνομικός της ΔΙΑΣ -Μετά από καταδίωξη από τη Νίκαια έως τον Ασπρόπυργο

Νεκρός 29χρονος αστυνομικός της ΔΙΑΣ -Μετά από καταδίωξη από τη Νίκαια έως τον Ασπρόπυργο

Ενας 29χρονος αστυνομικός τη; ομάδας ΔΙΑΣ έχασε τη ζωή του μετά από καταδίωξη στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα, όταν το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος από την περιοχή της Νίκαιας. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα.

Η μοιραία καταδίωξη και η σύγκρουση της μοτοσικλέτας της ΔΙΑΣ με το περιπολικό

Ξεκινήσει καταδίωξη με περιπολικά και μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙΑΣ, η οποία κατέληξε στην Εθνική Οδό. Οι αστυνομικοί από την περιοχή του Σχιστού ακολουθούσαν δυο οχήματα πιθανόν με 4 άτομα Ρομά, ανάμεσά τους και αυτά που επιχείρησαν να κλέψουν το όχημα.
Στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου στον Ασπρόπυργο οι αστυνομικοί έχασαν επαφή με το β) όχημα, το α) όμως  (το οποίο εκλάπη από την οδό Ματρόζου στη Νίκαια) πραγματοποίησε απότομα αλλαγή κατεύθυνσης. Το αποτέλεσμα ήταν ο οδηγός του περιπολικού θέλοντας να αποφύγει το καταδιωκόμενο όχημα να πατήσει απότομα φρένο. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας της ομάδας ΔΙΑΣ η οποία ακολουθούσε το περιπολικό δεν πρόλαβε να φρενάρει με αποτέλεσμα να πέσει στο περιπολικό. Οι αστυνομικοί εκσφενδονίστηκαν στον αέρα και να τραυματιστούν, ο ένας σοβαρά. Μεταφέρθηκαν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα ο ένας από αυτούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει καταφέρει να συλλάβει ένα άτομο, ενώ για αρκετή ώρα έμεινε κλειστό τμήμα της Εθνικής Οδού.
Στο σημείο διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων, στην Αθηνών – Κορίνθου, από το ύψος των Διυλιστηρίων, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και στην Αθηνών – Κορίνθου, από το ύψος της Γέφυρας Σκαραμαγκά, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ