Πασαλιμάνι: Συνελήφθη ο εργολάβος του κτηρίου που κατέρρευσε και σκότωσε τον 31χρονο αστυνομικό

Πασαλιμάνι: Συνελήφθη ο εργολάβος του κτηρίου που κατέρρευσε και σκότωσε τον 31χρονο αστυνομικό

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή του εργολάβου του κτηρίου που κατέρρευσε σήμερα το πρωί στο Πασαλιμάνι, με τραγικό απολογισμό την απώλεια του 31χρονου αστυνομικού.

Ο εργολάβος του κτιρίου, που τα χαλάσματά του καταπλάκωσαν και σκότωσαν έναν αστυνομικό, είχε προσαχθεί μαζί με άλλους πέντε εργάτες για το δυστύχημα.

Οι πέντε εργάτες, σε περίπτωση που είναι νόμιμοι και δεν υπάρχει παραβίαση της εργασιακής νομοθεσίας, θα αφεθούν ελεύθεροι, αλλά, προς το παρόν, βρίσκονται υπό κράτηση.

Ο 31χρονος αστυνομικός, που υπηρέτησε και στην ασφάλεια του Γ. Θεοδωρικάκου, έχασε τη ζωή του στην οικοδομή, στην οποία πήγαινε για μεροκάματο, ενώ τραυματίστηκαν άλλα τρία άτομα, τα οποία νοσηλεύονται εκτός κινδύνου και αναμένεται να καταθέσουν κι αυτά για όσα έγιναν σήμερα το πρωί.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι εργάτες επιχειρούσαν να ρίξουν κάποιον τοίχο στο κτίριο και πιθανότατα χτύπησαν κεντρικό δοκάρι, με συνέπεια να καταρρεύσει ένα ολόκληρο τμήμα του κτιρίου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ