Ερωτική αντιζηλία πίσω από το άγριο έγκλημα στα Πατήσια -Σοκάρει μάρτυρας που είδε το μαχαίρωμα

Ερωτική αντιζηλία πίσω από το άγριο έγκλημα στα Πατήσια -Σοκάρει μάρτυρας που είδε το μαχαίρωμα

Σε ερωτική αντιζηλία φαίνεται πως οφείλεται η άγρια δολοφονία 27χρονου με καταγωγή από την Κούβα, από ομοεθνή του στα Πατήσια, το μεσημέρι της Κυριακής (14/4).

Το αιματηρό περιστατικό διαδραματίστηκε μέσα σε σπίτι στην οδό Λεμεσού 28 στα Πατήσια. Οι δύο άνδρες, οι οποίοι ήταν ζευγάρι, καβγάδισαν έντονα, όμως ο τσακωμός πήρε άγριες διαστάσεις. Μετά από άγριο τσακωμό, ο 35χρονος Αμερικανο-Κουβανός έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε θανάσιμα τον 27χρονο Κουβανό μέσα στο σπίτι του. Στη συνέχεια ο δράστης με το μαχαίρι του φόνου αυτοτραυματίστηκε επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή του.

Άγριο Έγκλημα στα Πατήσια

Για έγκλημα πάθους κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣ η οποία ερευνά τα αίτια της δολοφονίας, καθώς οι δύο άνδρες φέρονται να ήταν ζευγάρι και να είχαν παντρευτεί στις ΗΠΑ. Ο 35χρονος είχε έρθει στη χώρα μας πριν λίγες ημέρες.

Ο δράστης, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε πολλά ταξίδια και ο 27χρονος δεν ήθελε να τον ακολουθήσει και είχαν χαλάσει οι σχέσεις τους.

Σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό ο δολοφόνος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ βαριά τραυματισμένος στον Ευαγγελισμό.

Αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από το περιβάλλον του θύματος και αναμένουν τη κατάθεση του δράστη.

Ο 27χρονος ζούσε στην Αθήνα το τελευταίο διάστημα και διέμενε στην οδό Λεμεσού στην πλατεία Αμερικής μαζί με άλλα άτομα.

Είδαν τον 35χρονο να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου το θύμα

Μιλώντας στο Mega, αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι δύο κοπέλες βγήκαν έξω και καλούσαν σε βοήθεια. Εκείνη την ώρα η γυναίκα του έβγαινε από την πολυκατοικία και «βλέπει ένα παλικάρι και του λέει "πήγαινε μέσα να δεις τι γίνεται μήπως είναι κάποιος άρρωστος", και βλέπει τον έναν να έχει τον άλλον κάτω και να τον μαχαιρώνει».

Οι δύο κοπέλες που μένουν στην ίδια πολυκατοικία άκουσαν τις φωνές και κάλεσαν σε βοήθεια αφού είδαν τον 35χρονο να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου τον 27χρονο.

Προανάκριση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ