Ρέντης «Κατέστρεψε τη ζωή του», λέει ο πατέρας του 18χρονου που χτύπησε με φωτοβολίδα τον αστυνομικό

Ρέντης «Κατέστρεψε τη ζωή του», λέει ο πατέρας του 18χρονου που χτύπησε με φωτοβολίδα τον αστυνομικό

Στη σύλληψη του δράστη που τραυμάτισε με ναυτική φωτοβολίδα τον 31χρονο αστυνομικό στου Ρέντη, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Σε δηλώσεις του ο πατέρας του 18χρονου τόνισε ότι ο γιος του «κατέστρεψε τη ζωή του». «Τώρα είναι και ο μικρός μου ο γιος στην ΓΑΔΑ, 16 χρονών, ήταν και αυτός στο γήπεδο, και δίνει κατάθεση. Το παιδί αυτό είναι 18 χρονών, μόνο πορτοκαλάδα έπινε. Πήγαινε στη σχολή να γίνει υδραυλικός, δεν τον είχα να κάνει αυτό το πράγμα. Αν μου το είχε πει ο γιος μου θα είχα πάει από μόνος μου να καταθέσω, να αλαφρύνω τη θέση του. Αν όντως το έχει κάνει αυτός πάει, κατέστρεψε τη ζωή του», είπε ο πατέρας του 18χρονου σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο πατέρας του 18χρονου που ομολόγησε πως εκτόξευσε τη φωτοβολίδα μίλησε και στο Mega, λέγοντας ότι το πρωί η Ασφάλεια πήρε ρούχα του 18χρονου.

«Ήρθε σήμερα το πρωί η Ασφάλεια και πήρε ρούχα. Η αστυνομία δεν μου έχει πει τίποτα. Με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα του και μου είπε ότι μιλήσανε μαζί, κατεβαίνω τώρα στη ΓΑΔΑ. Ξέρω ότι ήταν εκεί με τους 424, ήταν μέσα. Χθες το βράδυ τον έπιασαν. Δεν ξέρω… αν είναι αυτός. Καταστράφηκα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πώς η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε τον δράστη

Η Ελληνική Αστυνομία διέθετε κρίσιμες πληροφορίες για τον δράστη που επιτέθηκε στον 31χρονο αστυνομικό, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ του Κρατικού Νίκαιας.

Στον δράστη οι Αρχές έφτασαν καθώς αξιοποίησαν υλικό από κάμερες και μαρτυρίες-κλειδιά που είχαν στην διάθεσή τους και κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν.

Έτσι λοιπόν πήγαν σπίτι του, τον προσήγαγαν και τον μετέφεραν στην ΓΑΔΑ και ύστερα από πολλές πιέσεις τον ανάγκασαν να ομολογήσει ότι ήταν αυτός το άτομο που πέταξε την ναυτική φωτοβολίδα, σύμφωνα με το Mega.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ