Συνελήφθη ο 34χρονος ιδιοκτήτης του παστουρωμένου αλόγου στην Τζια -Σοκαριστικές φωτό, κρεμόταν στην πλαγιά
Φωτογραφία: https://www.ippothesis.gr

Συνελήφθη ο 34χρονος ιδιοκτήτης του παστουρωμένου αλόγου στην Τζια -Σοκαριστικές φωτό, κρεμόταν στην πλαγιά

Στη σύλληψη ενός 34χρονου προχώρησαν στις 20.00 το βράδυ της Κυριακής, αστυνομικοί του ΑΤ Κέας, έπειτα από τις εικόνες που προκάλεσαν οργή με το παστουρωμένο αλόγου που κρεμόταν εξαντλημένο σε μια πλαγιά στο νησί.

Η καταγγελία έγινε στο τμημα του νησιου μέσω e-mail στις 16.11 από τον πανελλήνιο σύλλογο προστασιας ιπποειδών «Ιππόθεσις».

Το e mail συνοδευόταν με συνημμένες τις σχετικές φωτογραφίες του ταλαιπωρημένου αλόγου.

Οπως αναφέρει στη σχετική του ανάρτηση ο σύλλογος «Ιππόθεσις», όλα ξεκίνησαν το Σάββατο 29 Απριλίου όταν διερχόμενοι οδηγοί, ξένοι τουρίστες είδαν σε επαρχιακό δρόμο της Τζιας να κρέμεται ένα άλογο στην πλαγιά. Τα πόδια του αλόγου ήταν δεμένα μεταξύ τους, το ζώο ήταν παστουρωμένο και δεμένο σε μια ελιά και όπως φαίνεται κρεμάστηκε στην πλαγιά στην προσπάθειά του να ψάξει για νερό.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον προαναφερθέντα σύλλογο για την προστασία των ιπποειδών, ενώ οι τουρίστες άρχισαν να φωνάζουν για βοήθεια, κατέφθασε θυμωμένη η ιδιοκτήτρια έκοψε τα σχοινιά και κλώτσησε το άλογο για να σηκωθεί.

Οι φωτό σοκ του κρεμασμένου στην πλαγιά αλόγου με τα δεμένα πόδια στην Τζια
alogo demena podia tzia

alogo kremetai plagia tzia demena podia

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ