Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο Νορβηγός που σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό - Τι υποστήριξε στην απολογία του

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο Νορβηγός που σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό - Τι υποστήριξε στην απολογία του

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 44χρονος Νορβηγός που μαχαίρωσε και σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό σε μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Εις βάρος του Νορβηγού έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο και απόπειρα ανθρωποκτονίας επίσης με δόλο, και για δύο πλημμελειματα, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το GRTimes.gr, ο Νορβηγός είπε στον ανακριτή ότι έχει κακοποιηθεί από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε σεξουαλικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά, ενώ πρόσθεσε πως έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις, εξαιτίας της διαφορετικής του εμφάνισης. Επίσης, ο 44χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι θυμάται μόνο τον πανικό που είχε εκείνη τη στιγμή και ότι δέχθηκε κάποια χτυπήματα, ωστόσο δεν μπορεί ν’ αλλάξει αυτό που έγινε.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος τόνισε στον ανακριτή πως το μαχαίρι το είχε, γιατί το προηγούμενο διάστημα είχε δεχθεί σοβαρή επίθεση.

Επιπλέον, κατά την απολογία του, ο 44χρονος δήλωσε μετανιωμένος για όλα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ