Ξεκίνησαν οι πορείες στη Θεσσαλονίκη

pame suntagma

Με βροχερό καιρό πραγματοποιούνται οι συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που κήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Περίπου 1.000 άτομα είναι ήδη συγκεντρωμένα μπροστά από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του ΕΚΘ και της ΕΔΟΘ. Η πορεία του ΕΚΘ και της ΕΔΟΘ, θα πραγματοποιηθεί μέσω κεντρικών οδών και θα καταλήξει στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

Από την πλατεία Αρχαίας Αγοράς ξεκίνησε η πορεία του ΠΑΜΕ. Περίπου 2.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στο σημείο, ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. Εργαζόμενοι της Coca- Cola μοίρασαν πολύχρωμα μπαλόνια στους διαδηλωτές. Η πορεία ακολουθεί το δρομολόγιο Εγνατία - Αγ. Σοφίας - Τσιμισκή - Βενιζέλου και θα καταλήξει στο ΥΜΑΘ.

Μπροστά από το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης πραγματοποίοησαν συγκέντρωση βιοτέχνες, επαγγελματίες και έμποροι. Ανάρτησαν πανό, που γράφει: «Όχι στη φορολογική άδικη πολιτική». Οι επαγγελματοβιοτέχνες ενώθηκαν με την πορεία του ΠΑΜΕ. Από την Καμάρα ξεκίνησε η πορεία των περίπου 400 ατόμων από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά. Είναι άγνωστο το δρομολογιο που θα ακολουθήσει η πορεία τους.

Πηγή: voria.gr

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ