Χ.Α:Νέος κύκλος απολογιών

boukourasready

Νέος κύκλος απολογιών ανοίγει σήμερα για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Οι ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές Στάθης Μπούκουρας και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος καλούνται να λογοδοτήσουν στις ανακρίτριες για την οπλοκατοχή και τα τάγματα εφόδου.

Και οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Τα υπόλοιπα μέλη της ΚΟ της Χρυσής Αυγής, για τα οποία αποφασίστηκε άρση της ασυλίας τους, θα απολογηθούν μετά τις ευρωεκλογές, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Ειδικότερα, ο Στάθης Μπούκουρας, που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Ναυπλίου για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης καλείται σήμερα να απολογηθεί ενώπιον των δύο ανακριτριών για το αδίκημα της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ωστόσο, εκείνος αναμένεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία, όπως άλλωστε έχει δικαίωμα, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Ο Στάθης Μπούκουρας, ο οποίος έχει ανεξαρτητοποιηθεί μετά τη διαγραφή του από τη ΧΑ, αρνείται κάθε παράνομη πράξη και υποστηρίζει ότι κατείχε νομίμως το επίμαχο όπλο.

Το κατώφλι του Εφετείου αναμένεται να περάσει αύριο και ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ο οποίος καλείται σε απολογία, κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, ο οποίος αρνείται την κατηγορία, αποχώρησε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής, καταγγέλλοντας ότι οι πρακτικές που εφάρμοζε το κόμμα αμαυρώνουν τις αξίες του πατριωτισμού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ