ABC: Ο Μπαγκντάντι πυροδότησε το γιλέκο με εκρηκτικά που φορούσε και αυτοκτόνησε

ABC: Ο Μπαγκντάντι πυροδότησε το γιλέκο με εκρηκτικά που φορούσε και αυτοκτόνησε

Το Ιράν ενημερώθηκε από πηγές στη Συρία ότι ο επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι σκοτώθηκε, δήλωσαν την Κυριακή δύο Ιρανοί αξιωματούχοι. Όπως μεταδίδει το ABC ο επικεφαλής του ISIS πυροδότησε το γιλέκο με εκρηκτικά που φορούσε και αυτοκτόνησε.

«Το Ιράν ενημερώθηκε για τον θάνατο στο Μπαγκντάντι από Σύρους αξιωματούχους που το έμαθαν από το πεδίο», δήλωσε ένας από τους αξιωματούχους, ενώ ο δεύτερος το επιβεβαίωσε.

Αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι οι ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ εξαπέλυσαν έφοδο στη βορειοανατολική Συρία με στόχο τον επικεφαλής της τζιχαντιστικής οργάνωσης.

Κατά τα τηλεοπτικά δίκτυα CNN και ABC, τα οποία επικαλούνται υψηλόβαθμους αξιωματούχους, ο αμερικανός στρατός διεξήγαγε επιχείρηση το Σάββατο στη βορειοανατολική Συρία στη διάρκεια της οποίας σκοτώθηκε ο αλ Μπανγκντάντι.

Το CNN πρόσθεσε εξάλλου ότι τώρα διεξάγονται τεστ προκειμένου να επιβεβαιωθεί επισήμως ότι ο νεκρός είναι όντως ο αλ Μπανγκντάντι.

Το Πεντάγωνο έχει προς το παρόν αρνηθεί να σχολιάσει τις πληροφορίες των αμερικανικών ΜΜΕ. 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ