Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή της επίθεσης ιπποπόταμου κατά εργαζόμενου σε ζωολογικό κήπο στην Κίνα [βίντεο]
Φωτογραφία: Youtube

Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή της επίθεσης ιπποπόταμου κατά εργαζόμενου σε ζωολογικό κήπο στην Κίνα [βίντεο]

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που καταγράφει την τρομακτική επίθεση ενός ιπποπόταμου κατά εργαζομένου σε ζωολογικό κήπο στην Κίνα.

Δύο ιπποπόταμοι καυγάδιζαν στις 24 Σεπτεμβρίου στον ζωολογικό κήπο της πόλης Τσανγκσά της επαρχίας Χουνάν στη νότια Κίνα, όταν άνοιξε ξαφνικά η πόρτα του περιφραγμένου χώρου και πετάχτηκε έξω πανικόβλητος ένας εργαζόμενος, που γλίστρησε και σωριάστηκε στο έδαφος.

Στις τρομακτικές εικόνες διακρίνεται ένας από τους ιπποπόταμους, με μια δεσμίδα χόρτα στο στόμα, να πλησιάζει τον πεσμένο εργαζόμενο και να ανοίγει τα πελώρια σαγόνια του απειλητικά. Λίγες στιγμές αργότερα το παχύδερμο αλλάζει ξαφνικά κατεύθυνση για να επιστρέψει και να εξαπολύσει νέα επίθεση, μπροστά στα έντρομα μάτια του κοινού.

Ευτυχώς ο εργαζόμενος είχε προλάβει να απομακρυνθεί σώος και αβλαβής. Όπως εξήγησε η διεύθυνση του ζωολογικού κήπου όντως οι δύο ιπποπόταμοι τσακώνονταν όταν προσπάθησε να τους χωρίσει ο εργαζόμενος και άθελά του κατέληξε στο έδαφος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ