Πέντε νεκροί από εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας κοντά στο Μιλάνο

Πέντε νεκροί από εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας κοντά στο Μιλάνο

Τουλάχιστον πέντε είναι οι νεκροί από τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας στο Μιλάνο πριν από λίγο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τρένο εκτροχιάστηκε κοντά στο Μιλάνο και οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για πέντε νεκρούς και περίπου 100 τραυματίες, εκ των οποίων οι 10 είναι σε σοβαρή κατάσταση και οι υπόλοιποι έχουν ελαφριά τραύματα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε πως ο αριθμός των νεκρών αναμένεται να μεγαλώσει. Δεκάδες ασθενοφόρα βρίσκονται στη περιοχή προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβάτες και να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Το τρένο εκτελούσε το δρομολόγιο Κρεμόνα - Μιλάνο και το δυστύχημα έγινε στη περιοχή του Πιολτέλο.

https://www.youtube.com/watch?v=iunY1wFOUXM

Τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι στο εσωτερικό του συρμού βρίσκονται ακόμα εγκλωβισμένα αρκετά άτομα, ενώ φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δείχνουν τραυματίες να προσπαθούν τα σκαρφαλώσουν έξω από τα παράθυρα, με το αίμα να κυλά στα πλαϊνά των βαγονιών.

YN 2018 01 25 10.37.00

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, βγήκαν από την τροχιά τους τα κεντρικά βαγόνια του τραίνου, τα οποία έπεσαν πάνω σε στύλους που βρίσκονταν δίπλα στις ράγες. Στην ευρύτερη περιοχή έχει διακοπεί η κυκλοφορία των τραίνων.

https://www.youtube.com/watch?v=tm2uSDm6eT4

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ