Φρίκη στη Νεμπράσκα: Δεκαεξάχρονη συνελήφθη αφού έκοψε τον λαιμό του νεογέννητου μωρού της

Φρίκη στη Νεμπράσκα: Δεκαεξάχρονη συνελήφθη αφού έκοψε τον λαιμό του νεογέννητου μωρού της

Μια 16χρονη κοπέλα από τη Νεμπράσκα συνελήφθη επειδή φέρεται να σκότωσε το νεογέννητο μωρό της κόβοντάς του τον λαιμό, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

Σύμφωνα με νομικά έγγραφα τα οποία δημοσιεύει η εφημερίδα Scottsbluff Star Herald, αστυνομικοί επισκέφθηκαν ένα σπίτι στην πόλη Γκόρντον την περασμένη Δευτέρα, αφού έλαβαν μια κλήση που ανέφερε ότι ένα κορίτσι είχε γεννήσει και το μωρό δεν ανέπνεε. Ο πατέρας της έφηβης άνοιξε την πόρτα και είπε στους αστυνομικούς ότι «έφτασαν πολύ αργά». Εκείνοι μπήκαν στο σπίτι και βρήκαν τη μητέρα του κοριτσιού να κλαίει με λυγμούς, κρατώντας στην αγκαλιά της ένα βρέφος τυλιγμένο σε μια κουβέρτα. Η γυναίκα είπε ότι η έφηβη κόρη της είχε κάνει κακό στο μωρό, και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι το νεογέννητο έφερε τραύμα στην τραχεία και αρκετές μαχαιριές στο στήθος του, όπως αναφέρει το έγγραφο της σύλληψης. Οι διασώστες που είχαν φτάσει στο μεταξύ στο σπίτι προσπάθησαν να βοηθήσουν το άτυχο μωράκι, όμως αυτό ήταν ήδη νεκρό.

Οι γονείς της έφηβης είπαν στην αστυνομία ότι πιστεύουν πως η 16χρονη πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και το χρησιμοποίησε για να δολοφονήσει το νεογέννητο.

Η έφηβη φέρεται να είπε στη μητέρα της ότι έπρεπε να πεταχτεί στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσει σερβιέτες λόγω της περιόδου της. Λίγο αργότερα η γυναίκα μπήκε στο υπνοδωμάτιο της κόρης της και είδε αρκετό αίμα στο πάτωμα και τον τοίχο. Όταν το κορίτσι επέστρεψε περίπου 15 λεπτά αργότερα, η μητέρα της ζήτησε εξηγήσεις και εκείνη φέρεται να παραδέχτηκε ότι σκότωσε το μωρό. Ο πατέρας της 16χρονης βρήκε το βρέφος μέσα σε μια ντουλάπα, σύμφωνα με το νομικό έγγραφο.

Δεν είναι σαφές αν οι γονείς του κοριτσιού γνώριζαν ότι η κόρη τους ήταν έγκυος πριν γίνουν μάρτυρες της αποτρόπαιας σκηνής.

Η έφηβη, η οποία δεν κατονομάζεται λόγω της ηλικίας της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Regional West Medical Center, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με την Star Herald.

Όταν οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι, ανακάλυψαν ματωμένα ρούχα και πετσέτες. Ο πατέρας της έφηβης τους παρέδωσε το μαχαίρι που βρήκε μέσα στην ντουλάπα και πιστεύεται ότι χρησιμοποιήθηκε για τον φόνο.

Η 16χρονη, η οποία αντικετωπίζει κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης, έχει προφυλακιστεί και πρόκειται να εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 16 Νοεμβρίου.

Mε πληροφορίες από New York Post

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ