Οι προτάσεις της Χίλαρι Κλίντον για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας

xilari klinton

Τα βασικά σημεία του σχεδίου της για το πώς θα σταματούσε τρομοκρατικές επιθέσεις στο εσωτερικό της χώρας όπως αυτή του Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνιας, αν γινόταν πρόεδρος, περιέγραψε η Χίλαρι Κλίντον, που προηγείται των υποψηφίων για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για την αμερικανική προεδρία.

Μιλώντας από την Μινεάπολις της Μινεσότα, υποστήριξε πως οι ΗΠΑ θα πρέπει να περιμένουν περισσότερες τρομοκρατικές επιθέσεις και θα πρέπει να εξασφαλίσουν τη βοήθεια των καινοτόμων επιχειρηματιών του Σίλικον Βάλλεϋ - έδρας στην Καλιφόρνια των μεγαλύτερων εταιρειών του διαδικτύου παγκόσμια - για να εντοπιστούν οποιαδήποτε άτομα στα κοινωνικά δίκτυα έχουν προσχωρήσει στον εξτρεμισμό.

Η πρώην βουλευτής και πρώτη κυρία των ΗΠΑ υποστήριξε επίσης την υιοθέτηση ευρύτερου στόχου για τις επιθέσεις στη Συρία, πιο ενδελεχείς ελέγχους αιτήσεων για θεώρηση (βίζα) των ατόμων που έχει ξοδέψει χρόνο σε περιοχές όπου δρα το Ισλαμικό Κράτος, και αυστηρότερους νόμους ελέγχων όπλων, μεταξύ των οποίων την επαναφορά της απαγόρευσης πώλησης ορισμένων κατηγοριών όπλων.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ