Τζέφρι Επστάιν: «Δεν πιστεύω ότι αυτοκτόνησε, κάτι έγινε στο κελί του» λέει ο αδελφός του

Τζέφρι Επστάιν: «Δεν πιστεύω ότι αυτοκτόνησε, κάτι έγινε στο κελί του» λέει ο αδελφός του

Ο αδελφός τού Τζέφρι Επστάιν, Μαρκ, αμφισβητεί ανοιχτά πως ο πρώτος αυτοκτόνησε στο κελί του και θεωρεί πως πρόκειται για έγκλημα.

«Θα ήθελα μια πλήρη έρευνα για τον θάνατό του. Αν κοιτάξετε όλα τα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων της αυτοψίας, των φωτογραφιών του σώματός του, της έκθεσης του υπουργείου Δικαιοσύνης που είναι γεμάτη ανακρίβειες, δεν εξάγεται το συμπέρασμα ότι επρόκειτο για αυτοκτονία» υποστήριξε, σύμφωνα με τον Guardian. Σημειώνει, ωστόσο, πως ακόμη δεν έχει λάβει απάντηση στο αίτημά του.

Ο Μαρκ Επστάιν πιστεύει πως θα μπορούσε να έχει μπει κάποιος στο κελί του και να τον σκότωσε, λέγοντας πως πληροφορήθηκε ότι το βράδυ του θανάτου του οι πόρτες των κελιών ήταν ξεκλείδωτες.

Η τελευταία φορά που μίλησε με τον Τζέφρι Επστάιν ήταν πριν από την επιστροφή του από το Παρίσι στη Νέα Υόρκη, τον Ιούλιο του 2019, λίγο πριν συλληφθεί. Ισχυρίστηκε πως ο αδελφός του δεν είχε ιδέα ότι επρόκειτο να συλληφθεί. Ενα μήνα μετά βρέθηκε νεκρός στο κελί του, στις φυλακές του Μανχάταν, με αιτία θανάτου να έχει ανακοινωθεί πως ήταν η αυτοκτονία.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ