Αλέξης Γεωργούλης: «Δηλώνει αθώος και θα το αποδείξει», λέει η δικηγόρος του

Αλέξης Γεωργούλης: «Δηλώνει αθώος και θα το αποδείξει», λέει η δικηγόρος του

«Θέλουμε να απολογηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα», σημείωσε


Αθώος δηλώνει ο Αλέξης Γεωργούλης, μέσω της δικηγόρου του, Σταματίνας Μαλλά, για την εναντίον του καταγγελία για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση σε βάρος της Ελένης Χρονοπούλου, μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών.

«Δηλώνει αθώος, θα αποδείξει την αθωότητά του», ανέφερε η Σταματίνα Μαλλά, δικηγόρος του ευρωβουλευτή, ο οποίος μέχρι πρότινος αποτελούσε μέλος της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν έχουμε λάβει ακόμη τη δικογραφία και οτιδήποτε μαθαίνουμε είναι από πληροφορίες που λαμβάνουμε διάσπαρτες από το Διαδίκτυο. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ σε φήμες. Θα πρέπει να τοποθετηθώ πάνω σε μια δικογραφία ή σε ένα κατηγορητήριο, που μπορεί να έχει ή να μην έχει ακόμη υπάρξει, γιατί δεν έχει κληθεί ο κ. Γεωργούλης από τις Αρχές ακόμη», δήλωσε συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το πρωινό».

«Τη δικογραφία θα τη λάβουμε μετά την Πέμπτη. Έχουμε κινήσει τις διαδικασίες να τη λάβουμε, γιατί θέλουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα να πάει να απολογηθεί και να πει τη θέση του στις αρμόδιες Αρχές του Βελγίου», συμπλήρωσε.

Από την άλλη, ο Σπήλιος Σπηλιάκος, δικηγόρος της καταγγέλλουσας, δήλωσε στην ίδια εκπομπή πως «δεν πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση, είναι βιασμός και πρόκληση σωματικής βλάβης».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ