Κεχαγιά: Υποθέτω πως είχε εταιρεία ο Στέφανος Κασσελάκης όταν εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Κεχαγιά: Υποθέτω πως είχε εταιρεία ο Στέφανος Κασσελάκης όταν εξελέγη πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά ήταν σήμερα καλεσμένη στον ΣΚΑΪ στην εκπομπή του Δημήτρη Οικονόμου και του Ακη Παυλόπουλου και μίλησε για τις εταιρείες του Στέφανου Κασσελάκη.

Απαντώντας σε ερωτήσεις για το ζήτημα με τις εταιρείες, αλλά και τις μετοχές σε εταιρείες που είχε ο Στέφανος Κασσελάκης, η κυρία Κεχαγιά ανέφερε πως «ξεκάθαρα ο κ.Κασσελάκης έχει δηλώσει πως όλες οι μετοχές που είχε σε εταιρείες στο εξωτερικό έχουν μεταβιβαστεί. Δεν γνωρίζω πόσες είναι οι εταιρείες στις οποίες είχες μετοχές. Δεν ξέρω το χρονικό πλαίσιο της μεταβίβασης».

Υποθέτω πως υπήρχε εταιρεία όταν ο Στέφανος Κασσελάκης έγινε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Οταν ο Δημήτρης Οικονόμου την ρώτησε αν ο Στέφανος Κασσελάκης είχε τις εταιρείες όταν έγινε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η Βούλα Κεχαγιά απάντησε «υποθέτω πως υπήρχε εταιρεία όταν ο Στέφανος Κασσελάκης έγινε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ». Στη συνέχεια επανέλαβε πως από τη μία εταιρεία αποχώρησε τον Μάρτιο του 2023, ενώ απέφυγε να απαντήσει για το δανεισμό του ΣΥΡΙΖΑ από τον κ.Κασσελάκη. Λέγοντας πως έχουν δοθεί αυτές οι απαντήσεις και πρόσθεσε «μακάρι να δάνειζαν στη Νέα Δημοκρατία για να αποπληρωνόταν το χρέος της».

Τέλος είπε πως όλα τα στοιχεία θα βρίσκονται στο Πόθεν Εσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο θα κατατεθεί έως το τέλος Ιουνίου, όπως του επιτρέπει ο νόμος και όχι νωρίτερα επειδή το ζητάει η κυβέρνηση. Παράλληλα πρόσθεσε ότι «προφανώς και ο κ.Κασσελάκης κατανόησε πως η ερμηνεία που δίνεται δεν του επιτρέπει να έχει εταιρείες στο εξωτερικό. Δεν υπάρχουν μετοχές στην αλλοδαπή».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ