Στέφανος Κασσελάκης: Ανακοινώνει απόψε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Ανακοινώνει απόψε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Νέα εμφάνιση στα social media έκανε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αναμένεται να παρουσιάσει σήμερα το βράδυ την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ένα βίντεο, διάρκειας 1,5 λεπτού, ο αμερικανοτραφής επιχειρηματίας, ο οποίος προαλείφεται για υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απευθύνεται στους φίλους του κόμματος που του στέλνουν προτάσεις για να τις εντάξει στο πρόγραμμα Ανασυγκρότησης, το οποίο θα παρουσιάσει με την ανακοίνωσή της υποψηφιότητάς του.

«Όσο οι άλλοι μιλούν για εμάς, εμείς μιλάμε με εσάς. Έχετε πάρει τη σκυτάλη της σύγχρονης Αριστεράς στα χέρια σας. Σας ακούμε, καταγράφουμε, φτιάχνουμε μαζί το σχέδιο μιας καλύτερης ζωής», αναφέρει εισαγωγικά ο κ. Κασσελάκης, ενώ απουσιάζει η λέξη «ΣΥΡΙΖΑ» από την παρουσίαση. Στη συνέχεια διαβάζει ορισμένες προτάσεις τις οποίες έχουν καταθέσει φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων η πρόταση να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών από 300 σε 200. «Δεν νομίζω ότι ο αριθμός των βουλευτών είναι το θέμα. Νομίζω ότι είναι τα προνόμια τα οποία έχουν, τα οποία είναι ειδικά προνόμια, τα οποία είναι των λίγων και εκλεκτών. Και αυτά πρέπει να αλλάξουν», αναφέρει ο κ. Κασσελάκης.

Στο ίδιο βίντεο ο φημολογούμενος υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποδέχεται την πρόταση να γίνει σταθερό το φορολογικό σύστημα, για 10 έτη, να γίνει ψηφιοποίηση των ραντεβού στα νοσοκομεία και παράδοση των φαρμάκων στο σπίτι στους χρόνια πάσχοντες, καθώς και «να επιστρέψει η δασοπροστασία στα δασαρχεία».

«Ξέρετε, οι πολιτικοί εμφανίζονται παντογνώστες. Και η πραγματικότητα είναι ότι ο λαός είναι σοφός. Επισκεφθείτε το προφίλ μου στο Facebook και στο Instagram, διαβάστε τις προτάσεις, συμπληρώστε, διορθώστε όπου υπάρχουν λάθη, προτείνετε. Γιατί μόνο μαζί και με σχέδιο θα αναδείξουμε τις λύσεις για το μέλλον των ζωών μας!», καταλήγει στο βίντεο ο κ. Κασσελάκης.

Ποιος είναι ο εξ Αμερικής Στέφανος Κασσελάκης

Η εμφάνιση του κ. Κασσελάκη, ο οποίος μπαίνει σφήνα στις τέσσερις υποψηφιότητες για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, αιφνιδίασε τους πάντες στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα ανακοινωθεί τελικά απόψε (28/8), με βίντεο το οποίο θα διανεμηθεί στα μέσα ενημέρωσης. Θα είναι ο 5ος διεκδικητής της ηγεσίας και ήδη στο παρασκήνιο συντελούνται ανακατατάξεις και έντονες διεργασίες. Είναι κοινή παραδοχή πάντως ότι το νέο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δίνει νέα ώθηση στην έως τώρα ομολογουμένως υποτονική προεκλογική κούρσα και αναθερμαίνει το ενδιαφέρον μετά την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία.

Οι 30 υπογραφές μελών της ΚΕ που απαιτούνται για την έγκριση της υποψηφιότητας στο Συνέδριο του Σαββάτου έχουν σύμφωνα με πληροφορίες συγκεντρωθεί, με πρώτο υπογράφοντα τον Παύλο Πολάκη, που θεωρείται από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές.

Από τα στρατόπεδα του Νίκου Παππά και του Στέφανου Τζουμάκα η υποψηφιότητα Κασσελάκη χαρακτηρίζεται καλοδεχούμενη παρότι απευθύνεται σε συγγενικά κομματικά, και όχι μόνο, ακροατήρια.

Ήδη στελέχη όπως η Δώρα Αυγέρη και η Ραλλία Χριστίδου έχουν εκφραστεί θετικά για την υποψηφιότητα Κασσελάκη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ