Νέο βίντεο από τον Στέφανο Κασσελάκη: «Με "φύτεψε" ο Αλέξης - Διεκδικώ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για να τιμήσω την κληρονομιά του»

Νέο βίντεο από τον Στέφανο Κασσελάκη: «Με "φύτεψε" ο Αλέξης - Διεκδικώ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για να τιμήσω την κληρονομιά του»

Νέο βίντεο δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, η παρουσία του οποίου έχει ταράξει τα νερά στο πολιτικό σκηνικό.

Στο νέο του μήνυμα λέει:

«Με “φύτεψε” ο Αλέξης Τσίπρας. Λοιπόν, εδώ είμαι. Χτυπήστε!». Τι δεν έχω ακούσει! Μας τον φύτεψαν οι Αμερικανοί, η Πρεσβεία, ο Μπάιντεν… Με "φύτεψε" ο Αλέξης Τσίπρας. Εκείνος με "πότισε" στην πολιτική. Δεν θα πολιτευόμουν αν δεν υπήρχε ο Αλέξης και γι’ αυτό διεκδικώ την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Για να τιμήσω την κληρονομιά του.

Θέλω να κάνω τον ΣΥΡΙΖΑ ξανά μεγάλο κόμμα της σύγχρονης Αριστεράς, η οποία δεν θα αφήσει τη Ν.Δ. να μας κυβερνά για 12 και 16 χρόνια. Αυτό θέλω.

Λοιπόν, εδώ είμαι. Χτυπήστε! Όρθιος. Ανθεκτικός. Ξέρω ότι όποιος πάει να χαλάσει την πιάτσα καταδικάζεται ερήμην. Θα συνεχίσω να απαντάω στον μόνο στον οποίο οφείλω να λογοδοτώ: στον ελληνικό λαό».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ