Λοβέρδος: Έκανε ατιμία ο Τσίπρας

Λοβέρδος: Έκανε ατιμία ο Τσίπρας

Βέλη εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εκτόξευσε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο Ανδρέας Λοβέρδος, λίγες ώρες μετά τη συζήτηση στη Βουλή, για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής στην υπόθεση Novartis.

«Ήθελα να καταστήσω σαφές στους πολίτες ποιος είναι ο ενορχηστρωτής, οργανωτής και ο υπεύθυνος για όλη αυτή την ιστορία, δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας», τόνισε μέσω του Real FM ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

«Το ζητούμενο για εμένα χθες ήταν με επιγραμματικό τρόπο να αποδείξω ότι όλες αυτές οι ανοησίες, οι φαιδρότητες και οι αθλιότητες που ειπώθηκαν για μένα είναι πέρα για πέρα εκτός πραγματικότητας και δεύτερον να τοποθετηθώ πολιτικά στο τι είχα κάνει εγώ και το ΠΑΣΟΚ τα χρόνια που ήμουν υπουργός Υγείας και να καταστήσω σαφές στους πολίτες ποιος είναι ο ενορχηστρωτής, οργανωτής και ο υπεύθυνος για όλη αυτή την ιστορία, δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας», πρόσθεσε ο κ. Λοβέρδος.

Και στη συνέχεια σημείωσε: «Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αυτό που δεν έπρεπε να κάνει. Το "όπλο" με το οποίο επικράτησε το 2015 και συνέχισε να επικρατεί, το χρησιμοποίησε εναντίον της τιμής και της υπόληψης των αντιπάλων του, για να κρατήσει κάποια ψηφαλάκια, διχάζοντας. Με δηλητήριο έγινε πρωθυπουργός, με δηλητήριο προσπαθεί να παραμείνει».

Όσον αφορά το αποτέλεσμα της συνεδρίασης στη Βουλή, είπε ότι τη θεωρεί «νίκη της αντιπολίτευσης, αλλά και μεγάλη ήττα ενός ανθρώπου που θεωρούσε τα ζητήματα ηθικής τάξης ως πλεονέκτημα του. «Αυτό το πράγμα είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής ενός ανθρώπου που αξιοποίησε τη δημαγωγία για να έρθει στην εξουσία, με σκάνδαλα προσπάθησε να ανέβει και ανέβηκε ρίχνοντας την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου και προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία με σκάνδαλα σε βάρος των πολιτικών του αντιπάλων. Αυτό θα το πληρώσει».

Καταληκτικά, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι είναι «άλλο η σύγκρουση και άλλο η ατιμία. Αυτός ο άνθρωπος έκανε ατιμία».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ