Προκλητικός ο Μπαρμπαρούσης της Χρυσής Αυγής - Ειρωνικό σχόλιο για την επίθεση του Κασιδιάρη στη Δούρου

Προκλητικός ο Μπαρμπαρούσης της Χρυσής Αυγής - Ειρωνικό σχόλιο για την επίθεση του Κασιδιάρη στη Δούρου

Χυδαία επίθεση στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου εξαπέλυσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, για το προ πενταετίας επεισόδιο σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον Ηλία Κασιδιάρη.

«Πριν από πέντε χρόνια και μερικές μερούλες ένα πρωινό του Ιουνίου στο στούντιο του ΑΝΤ1 ο συναγωνιστής, Ηλίας Κασιδιάρης δρόσισε με ένα ποτήρι νερό την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και νυν περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, επειδή του είπε ότι αν βγούμε εμείς οι φασίστες, θα φέρουμε τη χώρα 50 χρόνια πίσω. Μπορείτε να μου πείτε εσείς πόσα χρόνια έχετε φέρει τη χώρα πίσω;», είπε με προκλητικό ύφος ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης και συνέχισε: «Το έχετε καταλάβει ότι φέρνετε μνημόνιο για 50 χρόνια. Και αν το έχετε καταλάβει, σας ενδιαφέρει αυτό;»

Άμεση ήταν η απάντηση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση​. «Νομίζω πως δεν είναι δυνατόν να κλείσει αυτός ο κύκλος της ομιλίας του κ. Μπαρμπαρούση χωρίς μία σαφή αποδοκιμασία από τη Βουλή του εγκωμιασμού της βίαιης ενέργειας, η οποία μετονομάστηκε σε ότι δρόσισε το πρόσωπο της μετέπειτα περιφερειάρχη, Ρένας Δούρου σε εθνική ακρόαση και οπτική από τον ΑΝΤ1», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης και συνέχισε:

«Αν πέρασαν αυτά τα χρόνια και δεν υπάρχει η ελάχιστη ντροπή για την αρχή βίαιων εκρήξεων, που έγιναν επί 3 χρόνια αρχής γενομένης από τα χαστούκια και από το δρόσισμα είναι το ελάχιστο που πρέπει κανείς να πει».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ