Το Tik Tok του Κωστή Χατζηδάκη: Η μείωση 50% στα POS, το σύστημα IRIS και οι... συνεργάτες που τον βασανίζουν

Το Tik Tok του Κωστή Χατζηδάκη: Η μείωση 50% στα POS, το σύστημα IRIS και οι... συνεργάτες που τον βασανίζουν

Με ένα βίντεο στο Tik Tok ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης προαναγγέλει τη μείωση κατά 50% των προμηθειών μέσω POS για επιχειρήσεις (ταξί, περίπτερα κτλ) που κάνουν συναλλαγές βασικά μέχρι 10 ευρώ.

Στο βίντεο αφού ο κ.Χατζηδάκης εξηγεί τη νομοθετική πρωτοβουλία τόσο για τα POS όσο και για το σύστημα άμεσων πληρωμών IRIS, στη συνέχεια δίνει και μία... γεύση από το παρασκήνιο της προετοιμασίας για το βίντεο που θα ανεβάσει στο Tik Tok. Αφού φτιάχνει τη γραβάτα του, ζητάει να σβήσουν ένα φως που προφανώς τον ενοχλεί, στη συνέχεια και πριν ξεκινήσει ζητάει από τους συνεργάτες του να μην τον... βασανίζουν.

Μείωση κατά 50% των προμηθειών μέσω POS

Νομοθετούμε -και θα το κάνουμε αμέσως- τη μείωση κατά 50% των προμηθειών μέσω POS για επιχειρήσεις (ταξί, περίπτερα κτλ) που κάνουν συναλλαγές βασικά μέχρι 10 ευρώ.
«Μα φτάνει αυτό;» λένε ορισμένοι.
Ε, όπως και να το μετρήσουμε, είναι ένα βήμα μπροστά.
Και δεν είναι μόνο του.
Γιατί αυτή η πρωτοβουλία θα λειτουργεί παράλληλα με το σύστημα άμεσων πληρωμών IRIS, με βάση το οποίο οι επιχειρήσεις δίνουν πολύ πολύ μικρότερες προμήθειες σε σχέση με αυτές που καταβάλλουν μέσω των POS.
Και το ένα και το άλλο έχουν προχωρήσει μ’ αυτήν εδώ την Κυβέρνηση.
Βάλτε όποια ταμπέλα θέλετε!
Εγώ ξέρω ότι είναι δυο πολύ θετικές πρωτοβουλίες!

Το βίντεο του Κωστή Χατζηδάκη στο Tik Tok

 

@kostis_hatzidakis Νομοθετούμε αμέσως τη μείωση κατά 50% των προμηθειών μέσω POS για επιχειρήσεις που κάνουν συναλλαγές βασικά μέχρι 10 ευρώ. Η πρωτοβουλία αυτή λειτουργεί παράλληλα με το σύστημα άμεσων πληρωμών IRIS, το οποίο σημαίνει μηδενικές χρεώσεις για τους πολίτες και πολύ χαμηλότερες προμήθειες για τους επαγγελματίες. Και οι δυο αυτές πολύ θετικές πρωτοβουλίες έχουν προχωρήσει με αυτή την κυβέρνηση! #tiktokgreece #fypgreece #ellada #greece #politiki #neadimokratia ♬ πρωτότυπος ήχος - Kostis Hatzidakis
googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ