Ζουράρις: Οι μαθητές να μην σέρνονται στα Λαδάδικα - Καθηγήτριες αποπλανούν φοιτητές

Ζουράρις: Οι μαθητές να μην σέρνονται στα Λαδάδικα - Καθηγήτριες αποπλανούν φοιτητές

Αίσθηση προκαλούν κάποιες από τις δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι, στο πλαίσιο συνέντευξης στην εκπομπή «το Πρωινό».

Συγκεκριμένα ανφερόμενος στην σεξουαλική παρενόχληση είπε: «Πρέπει να τελειώσει αυτή η «λέπρα», είναι φρίκη! Όταν εγώ εκμεταλλεύομαι τη θέση μου, εγώ τα ξέρω αυτά από το καθηγητιλίκι. Υπάρχουν συνέχεια τέτοια παραδείγματα. Πολλές συναδέλφισσές μου κάνουν παρενόχληση σε κάτι μπέμπηδες, διότι ο μπέμπης πρέπει να πάρει πτυχίο και μαζί με το πτυχίο πρέπει να περάσει και από τις πτυχώσεις της κυρίας».

 

 

Για την κατάργηση των σχολικών εκδρομών τόνισε: «Είπα ότι οι εκδρομές πρέπει να είναι εκπαιδευτικές και να μη σέρνονται στις 11 το βράδυ στα Λαδάδικα να ψάχνουν σε κ…δικο να μπουν!»

Για τη μοναξιά και τα μοναστήρια: «Έχω ζήσει σε μοναστήρια πάρα πολύ και μάλιστα σε σκήτες. Έχω μια ευμενή προδιάθεση προς τη μοναξιά. Η μεγαλύτερη περίοδος που έμεινα σε μοναστήρι ήταν δύο μήνες».

Για τη Βούλα Πατουλίδου: «Η Βούλα Πατουλίδου είναι είναι ακριβώς αυστηρή και καταδεκτική, όπως ένας κίονας του Παρθενώνα. Είναι από τις πιο ωραίες Ελληνίδες. άγαλμα! Είναι κανών του Πολυκλείτου».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ