Αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή του Ολυμπιακού

osfpypodoxi1

Στη βάση της επέστρεψε πριν από λίγη ώρα η αποστολή του φιναλίστ της φετινής Ευρωλίκγας Ολυμπιακού. Πολλοί φίλοι της ομάδας είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο για να αποθεώσουν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του για την προσπάθεια που έκαναν, παρότι αυτή δεν έφερε και το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο προπονητής των "ερυθρόλευκων", δήλωσε λίγο μετά την άφιξη της ομάδας: "Κάποιος είπε ότι εάν ήταν να διαλέξω μεταξύ του τίποτα και της στενοχώριας, θα διάλεγα τη στενοχώρια. Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί χάσαμε έναν τίτλο, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι γιατί καταξιωθήκαμε στην Ευρώπη με τη συμμετοχή μας στο Final 4 και σ' ακόμη έναν τελικό. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, κερδίσαμε την εκτίμηση πολλών φιλάθλων, όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά κι ουδέτερων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με τον τρόπο που φτάσαμε έως εδώ που φτάσαμε. Δεν είχαμε εύκολο δρόμο, κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Να θυμίσω ότι μέχρι τον πρώτο γύρο του TOP 16 ήμασταν στην πρώτη θέση, αλλά μετά είχαμε 4-5 σοβαρούς τραυματισμούς. Παρόλα αυτά κρατηθήκαμε, φτάσαμε στα playoffs με μειονέκτημα έδρας απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Κερδίσαμε στη Βαρκελώνη για πρώτη φορά στην ιστορία μας, πήραμε και δύο ματς στον Πειραιά και επιστρέψαμε στο Final 4. Στον ημιτελικό δείξαμε το χαρακτήρα, το μέταλλο της ομάδος κι ότι δεν τα παρατάμε ποτέ.

Η προσπάθειά μας στον τελικό ήταν συγκινητική. Όλοι οι παίκτες προσπάθησαν για το καλό της ομάδος, κρατήσαμε μία φύσει επιθετική ομάδα χαμηλά κι εκτός ρυθμού και για κάποιες λεπτομέρειες χάσαμε. Όμως, είμαστε περήφανοι για την πορεία μας μέχρι εδώ και βγαίνουμε πιο δυνατοί για τον επόμενο στόχο μας, που είναι το ελληνικό Πρωτάθλημα. Είμαστε όλοι ενωμένοι, διοίκηση κι αγωνιστικό τμήμα, κι έχοντας τον κόσμο μαζί μας, που αγκάλιασε και χειροκρότησε την ομάδα, θέλουμε να συνεχίσουμε, να πάρουμε το Πρωτάθλημα και να δημιουργήσουμε μία ομάδα που τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ