Βόμβα στη Formula 1: Φήμες ότι ο Lewis Hamilton μετακομίζει στη Ferrari -Εκτακτη σύσκεψη στη Mercedes

Βόμβα στη Formula 1: Φήμες ότι ο Lewis Hamilton μετακομίζει στη Ferrari -Εκτακτη σύσκεψη στη Mercedes

Ο Lewis Hamilton είναι έτοιμος για μια συγκλονιστική μεταγραφή στη Ferrari για τη σεζόν 2025, αναφέρουν όλα τα μεγάλα ειδησειογραφικά πρακτορεία σε μια είδηση που μοιάζει απίστευτη αλλά αν επιβεβαιωθεί θα είναι η είδηση της σεζόν για την F1.

BBC, Skysports, Motorsports.com, μεταφέρουν τις πληροφορίες για τη μεταγραφική βόμβα στη Formula 1, αυτή του Lewis Hamilton από τη Mercedes στη Ferrari. Η είδηση ξεκίνησε από ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ ωστόσο την μεταφέρουν και τα βρετανικά επικαλούμενα πηγές.

ΒΒC: Πιθανόν σήμερα η ανακοίνωση της μεταγραφής του Lewis Hamilton

Το BBC αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αρκετές πηγές λένε ότι οι ισχυρισμοί για δεσμούς μεταξύ του επτά φορές πρωταθλητή και της Ferrari θα πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Μια συμφωνία θα μπορούσε να ανακοινωθεί ακόμη και σήμερα. Η Ferrari θέλει ο Lewis Hamilton να πλαισιώσει τον Charles Leclerc για τη σεζόν 2025».

«Το BBC Sport επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για μια σοβαρή πιθανότητα», αναφέρει το βρετανικό δίκτυο. Και συμπληρώνει: «Πηγές δήλωσαν στο BBC Sport ότι όλα τα μέλη της ομάδας της Mercedes έχουν κληθεί σε ενημέρωση της ομάδας με το αφεντικό Toto Wolff και τον τεχνικό διευθυντή James Allison στις 14:00 GMT σήμερα. Είναι πιθανό εκεί να ανακοινωθεί η αποχώρηση του Lewis Hamilton».

Ο 39χρονος υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τη Mercedes για το 2024 και το 2025 το περασμένο καλοκαίρι, αλλά φαίνεται, αναφέρει το BBC, ότι υπάρχει πρόβλεψη να το διακόψει στον πρώτο χρόνο, αν το επιθυμεί ο ίδιος.

Και συμπληρώνει το BBC: «Αν υποθέσουμε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, η κίνηση αυτή θα προκαλέσει σοκ στην F1 - παρόμοιο με εκείνο που προκάλεσε ο Hamilton όταν επέλεξε να αφήσει τη McLaren για τη Mercedes για τη σεζόν του 2013».

Sky Sports: Ο Lewis Hamilton αφήνει τη Μercedes για τη Ferrari

To Sky Sports μεταφέρει την είδηση ως δεδομένο, ότι δηλαδή ο Lewis Hamilton πηγαίνει στη Ferrari από το 2025 και αναφέρει ότι όντως στο Μπράκλεϊ έχει συγκληθεί σύσκεψη στην οποία θα ανακοινωθεί η αποχώρηση του 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή πριν βγει η επίσημη ανακοίνωση.

To Μotorsports.com μεταφέρει με επιφύλαξη την είδηση λέγοντας ότι δεν είναι σαφές ότι έχει υπογραφεί το τελικό συμβόλαιο αλλά το «motorsports γνωρίζει ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας».

\

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ