Ο "πύργος" Κούζμιτς στον Παναθηναϊκό

kouzmits

Τον θηριώδη Βόσνιο, αλλά μέλος της Εθνικής Σερβίας,  σέντερ Ογκνιεν Κούζμιτς, με ύψος 2.13, απέκτησε ο Παναθηναϊκός δημιουργώντας μια πανύψηλη γραμμή κρούσης, αφού είχε αποκτηθεί νωρίτερα και ο ύψους 2.16 Σέρβος Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Ο Κούζμιτς ήταν μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο μέλος των μετέπειτα πρωταθλητών του ΝΒΑ Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς οι οποίοι θέλησαν πρόσφατα να τον επανεντάξουν στο δυναμικό τους, αλλά αυτός προτίμησε την ευρωπαϊκή πρόκληση και τη συνεργασία με τον προπονητή του και στην Εθνική Σερβίας, Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ ευχαριστημένος κι υπερήφανος που πλέον αποτελώ μέλος μίας ομάδος με τόσο μεγάλη ιστορία όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για πολύ σπουδαίο κεφάλαιο για την καριέρα μου. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω τώρα, όπως κι ότι νιώθω χαρούμενος που θα παίξω υπό τις οδηγίες ενός εξαιρετικού προπονητή, του Αλεκσάνταρ Τζόρτζεβιτς, με τον οποίο συνεργάζομαι και στην εθνική ομάδα, αλλά μεγάλων παικτών, όπως είναι ο Διαμαντίδης, ο Φώτσης, ο Ραντούλιτσα, ο Πάβλοβιτς κι άλλοι», δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ