Μέσι: Προστάτεψε από τους σεκιούριτι μικρό κορίτσι που εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο για... selfie!

Μέσι: Προστάτεψε από τους σεκιούριτι μικρό κορίτσι που εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο για... selfie!

Δεν είναι λίγες οι φορές που φίλαθλοι όταν βλέπουν αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου όπως ο Λιονέλ Μέσι κάνουν τα... πάντα για μια φωτογραφία!

Ένα μικρό κορίτσι μάλλον δεν θα έφευγε από το γήπεδο αν δεν έβγαζε φωτογραφία με το ποδοσφαιρικό της ίνδαλμα και έτσι αποφάσισε να λάβει δράση. Για αυτό και εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις (90+1') του αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι με την Κολοράντο στο MLS όταν και το σκορ ήταν στο 2-2 για να βγάλει μια selfie με τον Μέσι ο οποίος μάλιστα με μια υποδειγματική κίνηση την προστάτευσε από τους σεκιούριτι που έσπευσαν να την απομακρύνουν, μια στιγμή που αναμφίβολα θα θυμάται σε όλη της τη ζωή.

Φοβερό σκηνικό με τον Μέσι που προστάτευσε μικρό κορίτσι από τους σεκιούριτι για μια selfie

Για έναν απίστευτο λόγο διεκόπη η αναμέτρηση της Ίντερ Μαϊάμι με την Κολοράντο στο MLS και συγκεκριμένα στο 90+1' και όταν το σκορ ήταν στο 2-2 καθώς μια μικρή θαυμάστρια του Λιονέλ Μέσι εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο για να βγάλει μια selfie με το ποδοσφαιρικό ίνδαλμα της. Μάλιστα καθώς τον πλησιάζε, η ίδια φώναζε:"Λίο, Λίο, μια φωτογραφία. Σ 'αγαπώ".

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ έβγαλε μαζί της φωτογραφία ενώ όταν διαπίστωσε ότι έτρεχαν προς το μέρους οι σεκιούριτι του γηπέδου για να την απομακρύνουν, ο ίδιος προσπάθησε να την προστατεύσει με το σώμα του και της είπε: "Έλα, έλα, τρέξε". Φοβερό στιγμιότυπο το οποίο φυσικά έγινε και viral στα social media ενώ οι δυο τους έμοιαζαν... διδυμάκια αφού αμφότεροι φορούσαν τη ροζ φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ