ΝΒΑ: «Ταύρος» Αντετοκούνμπο ισοπέδωσε τους Μπουλς μέσα στο Σικάγο

ΝΒΑ: «Ταύρος» Αντετοκούνμπο ισοπέδωσε τους Μπουλς μέσα στο Σικάγο

Αν οι δύο νίκες επί των αδύναμων Σάρλοτ Χόρνετς ήταν η ένδειξη, το εκκωφαντικό διπλό των Μιλγουόκι Μπακς στο Σικάγο τα ξημερώματα του Σαββάτου ήταν η απόδειξη.

Στα χέρια του Ντοκ Ρίβερς, τα “ελάφια” αποδεικνύουν εντός παρκέ – και όχι μόνο στα λόγια – ότι πρέπει να συμπεριλαμβάνονται στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του δαχτυλιδιού στο NBA, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρέπει να λογίζεται ως βασικός ανταγωνιστής του Νίκολα Γιόκιτς για το βραβείο του MVP της regular season.

Ο Αντετοκούνμπο ήταν απλά ισοπεδωτικός στο Ιλινόις. Με κυριαρχική εμφάνιση και στατιστικά για Όσκαρ (46 πόντους, 16 ριμπάουντ και υ ασίστ σε 37 λεπτά συμμετοχής) ο Γιάννης τρομοκράτησε τους γηπεδούχους Μπουλς και οδήγησε τους Μπακς σε εμφατική νίκη με 113-97.

Οι Μπουλς... δεν άντεξαν το σόου του Αντετοκούνμπο, αποβλήθηκε ο Βούτσεβιτς

Η άνετη επικράτηση των Μπακς, μάλιστα, προκάλεσε τον έντονο εκνευρισμό των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσουν στο παιχνίδι τα νεύρα, οι εντάσεις, οι τεχνικές ποινές, αλλά και να υπάρξει μία φάση που απείλησε να οδηγήσει τα… αναμμένα αίματα εκτός ελέγχου.

Με τους “ταύρους” να διαμαρτύρονται διαρκώς στους διαιτητές για τις αποφάσεις τους, ο Νίκολα Βούτσεβιτς έχασε την ψυχραιμία του, ξεπέρασε τα όρια και αποβλήθηκε λόγω ενός σκληρού φάουλ στον Έι Τζέι Γκριν.

Με το διπλό στο Σικάγο οι Μιλγουόκι Μπακς πραγματοποίησαν την πέμπτη διαδοχική τους νίκη στο NBA, συνεχίζουν την “πολιορκία” των Κλίβελαντ Καβαλίερς στη δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας και στέλνουν μήνυμα στους πρωτοπόρους Σέλτικς αλλά και σε όλο το NBA για τη συνέχεια της σεζόν. Άλλωστε, όπως επαναλαμβάνει διαρκώς στις δηλώσεις του και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τον Ρίβερς στον πάγκο… τα πράγματα έχουν αλλάξει ολοκληρωτικά στο Μιλγουόκι!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ