Σενάρια για ΑΕΚ προκάλεσαν την οργή του Φουστέρ

fuster740

Η έντονη φημολογία που αναπτύχτηκε περί ενδιαφέροντος, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και περί αρχικής συμφωνίας, της ΑΕΚ με τον Νταβίντ Φουστέρ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ισπανού ποδοσφαιριστή που είναι εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού.

Ο Φουστέρ, ο οποίος αυτό το διάστημα περιμένει τη συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για να αποφασίσουν το μέλλον της συνεργασίας τους, με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο facebook προειδοποίησε ακόμα και για νομικές ενέργειες. Αναλυτικά:

"Είναι αδιανόητο για μένα τα όσα γράφονται στα διάφορα ΜΜΕ, σχετικά με το ποδοσφαιρικό μου μέλλον. Έχω αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια πως για μένα στην Ελλάδα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός. Το μυαλό μου είναι μόνο στην κατάκτηση του Κυπέλλου το Σάββατο. Αυτοί που μοιράζουν αυτές τις φήμες για να κάνουν κακό σε εμένα και την ομάδα μου, είτε είναι δημοσιογράφοι είτε κάποιος από την ΑΕΚ δεν θα το καταφέρουν. Είμαι αποφασισμένος, πλέον, να κινηθώ νομικά εναντίον όσων συνεχίσουν να μοιράζουν ψευδείς ειδήσεις. Όσο για το μέλλον μου θα το συζητήσω απευθείας με τον κ. Μαρινάκη".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ