Η οικογένεια του ΠΑΟΚ προσφέρει στην κοινωνία [video]

paokimera740

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία και εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή παρουσίασαν σήμερα μέλη από όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ, λειτουργώντας σαν μια αθλητική οικογένεια. Πρόκειται για την "Ημέρα ΠΑΟΚ" και τη συγκέντρωση τροφίμων υπέρ των συσσιτίων που διατηρούν οι Ιερές Μητροπόλεις Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης – Καλαμαριάς, Κασανδρείας και Λαγκαδά που θα γίνει μπροστά στη Θύρα 1 του Γηπέδου της Τούμπας την Κυριακή 24 Μαΐου από τις 09.00 το πρωί ως την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης για τα Play Offs του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.

Στο πάνελ βρέθηκαν ο νομικός της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο πρόεδρος του ΑΣ, Θανάσης Κατσαρής, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, αλλά και ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Γιώργος Ανδρέου. Ο Ιάκωβος Αγγελίδης έχει υποχρεώσεις στην ΕΠΟ.

Επίσης μίλησαν και οι αθλητές όλων των τμημάτων.

Σαλπιγγίδης: "Στηρίζουμε την μεγάλη προσπάθεια. Ο,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε όλοι μας αυτήν την δύσκολη εποχή που ζούμε".

Κωνσταντινίδης: "Η οικογένεια του ΠΑΟΚ έχει δείξει το κοινωνικό της πρόσωπο, καλούμε τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια και να πάμε καλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές".

Δέδας: «Πέρα από το αθλητικό υπάρχει και το κοινωνικό πρόσωπο, η οικογένεια του ΠΑΟΚ πάντα προσφέρει απλόχερα χωρίς δεύτερη σκέψη. Η οικογένεια του μπάσκετ θα στηρίξει την Κυριακή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται»

Παντακίδης: "Δείχνουμε πόσο ενωμένη είναι η οικογένεια του ΠΑΟΚ. Να βοηθήσουμε όλοι μαζί και την Κυριακή να προσφέρουμε ότι έχουμε".

Πετρίδης: "Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε μέσω της προσφυγιάς. Είναι κοντά σε όσους περνάνε δύσκολα. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμβάλλουν, από την πλευρά μας είμαστε δίπλα τους και ό,τι περνά από το χέρι μας θα το πάρουμε".

Παντελιάδου: "Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος και το δείχνει κάθε χρόνο. Οι συνάνθρωποι μας το έχουν ανάγκη και θα βρεθούμε δίπλα τους"

Δημητρίεβιτς: "Να έρθει Κυριακή ο κόσμος και να μας στηρίξει".

 

https://www.youtube.com/watch?v=qpZQ21KEQRs

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ