ΠΑΟΚ: «Βόμβα» μεγατόνων με τον NBAερ Κέβιν Πόρτερ να... ντύνεται στα ασπρόμαυρα!

ΠΑΟΚ: «Βόμβα» μεγατόνων με τον NBAερ Κέβιν Πόρτερ να... ντύνεται στα ασπρόμαυρα!

Σε μια από τις μεγαλύτερες και σπουδαιότερες μεταγραφικές κινήσεις της ιστορίας του προχωρά ο ΠΑΟΚ! Σύμφωνα με τον Σαμς Καράνια, ο "δικέφαλος του βορρά" τα έχει βρει σε όλα με τον ΝΒΑερ, Κέβιν Πόρτερ και πλέον απομένουν τα τυπικά προκειμένου να ντυθεί και επίσημα στα ασπρόμαυρα και να ανακοινωθεί από την ΚΑΕ.

Ο παίκτης των Χιούστον Ρόκετς αγωνίζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον "μαγικό" κόσμο του NBA και όπως όλα δείχνουν θα φέρει την... λάμψη του και στα ελληνικά παρκέ.

Πυροδοτεί την... βόμβα του NBAερ Κέβιν Πόρτερ ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ θέλησε να φέρει... άρωμα NBA στην ομάδα του, φτάνοντας σε συμφωνία με τον Κέβιν Πόρτερ ο οποίος την περυσινή χρονιά με τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς έκανε πράγματα και... θαύματα μετρώντας κατά μέσο όρο 19.2 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ και 1.4 κλεψίματα με 36.6% στα τρίποντα σε 34 λεπτά συμμετοχής, κάτι που τον έκανε έναν εκ-των παικτών κλειδιά και μεγάλων πρωταγωνιστών για την ομάδα του.

Παρ' όλα αυτά, αυτό που επισκίασε την καριέρα του και τον έκανε να μπει στην "μαύρη" λίστα του ΝΒΑ και να χάσει το τετραετές συμβόλαιο ύψους 63 εκατομμυρίων ευρώ που είχε υπογράψει με τους Ρόκετς ήταν η σύλληψη του τον περασμένο Σεπτέμβριο με την κατηγορία του ξυλοδαρμού της συντρόφου του, κάτι που η ίδια στη συνέχεια διέψευσε. Ως αποτέλεσμα, ο Πόρτερ αποφάσισε να κοιτάξει και... αλλού τις επιλογές του μακριά από το NBA και να κάνει νέο βήμα στην καριέρα του επιλέγοντας να αγωνιστεί στην Ευρώπη και μάλιστα στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ