Ρόδος: «Έχω μετανιώσει οικτρά», λέει ο ποδοσφαιριστής που έριξε καρατιά-σοκ στο κεφάλι αντιπάλου [βίντεο]

Ρόδος: «Έχω μετανιώσει οικτρά», λέει ο ποδοσφαιριστής που έριξε καρατιά-σοκ στο κεφάλι αντιπάλου [βίντεο]

Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο ποδοσφαιριστής που έριξε καρατιά-σοκ στο κεφάλι αντιπάλου σε αγώνα στη Ρόδο.

Ο λόγος για τον Μπάμπη Ταγκάεφ, που σε αγώνα της ΕΠΣ Δωδεκανήσου ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρδου και τον Ποσειδώνα Καρπάθου κλώτσησε με μανία αντίπαλό του στο κεφάλι, εν μέσω γενικευμένων επεισοδίων στον αγωνιστικό χώρο. Ο άτυχος Μανώλης Νασόπουλος, που δέχθηκε το σφοδρό χτύπημα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Ο Ταγκάεφ απολογήθηκε δημόσια για την απαράδεκτη πράξη του και με επιστολή του στην ιστοσελίδα xxsports.gr θέλησε να απολογηθεί για την απαράδεκτη κίνησή του, λέγοντας πως έχει μετανιώσει για ό,τι έκανε και είναι έτοιμος για να υποστεί τις συνέπειες.

«Έπειτα από 15 χρόνια πορείας μου στα γήπεδα του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου είναι η πρώτη φορά που έχασα τον έλεγχο και σίγουρα αυτή μου η ενέργεια θα με σημαδεύει μια ζωή. Πιστεύω πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω δείξει τέτοια δείγματα και γι’ αυτό η συγγνώμη είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για όλα όσα έχουν γίνει.
Θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον Μανώλη Νασόπουλο τον οποίο τραυμάτισα με την απαράδεκτη ενέργειά μου. Δεν θέλω καν να σκεφτώ πόσο χειρότερη ζημιά μπορούσα να του προκαλέσω.

Επίσης ένα μεγάλο συγγνώμη στο σωματείο του Ποσειδώνα Καρπάθου, τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και σε όλο το δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο που στιγμάτισα με τα όσα έγιναν. Είμαι 100% βέβαιος πως αυτή τη στιγμή αποτελώ παράδειγμα προς αποφυγήν, ωστόσο θέλω να γνωρίζουν όλοι πως έχω μετανιώσει οικτρά για την πράξη μου και είμαι έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες», ήταν τα λόγια του Ταγκάεφ.

Να σημειωθεί ότι μετά το περιστατικό μέλη της ομάδας της Καρπάθου έκαναν μήνυση στον παίκτη του συλλόγου από την Ρόδο, ο οποίος κινδυνεύει μέχρι και με ισόβιο αποκλεισμό από τα γήπεδα.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ