Σάκκαρη – Σάρμα 2-0: Τρίτος προημιτελικός για τη Μαρία μέσα στο 2024

Σάκκαρη – Σάρμα 2-0: Τρίτος προημιτελικός για τη Μαρία μέσα στο 2024

Τελικός στο Indian Wells, προημιτελικός στο Μαϊάμι και τώρα… μίνιμουμ νέος προημιτελικός στο Τσάρλεστον.

Αν κάποιος είχε αμφιβολίες για τη συνεχή (και κυρίως σταθερή) άνοδο της Μαρίας Σάκκαρη μέσα στο 2024, μάλλον πρέπει πλέον να τις αφήσει στην άκρη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δείχνει στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους το πιο αξιόπιστο αγωνιστικό πρόσωπο από το ξεκίνημα της καριέρας της, επιβεβαιώνοντας σε ένα ακόμη τουρνουά της WTA ότι η έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντέιβιντ Γουίτ υπήρξε σημείο-κλειδί στην εξέλιξή της.

Μαρία Σάκκαρη με "καθαρό μυαλό" όταν ζορίζεται

Απέναντι στην Άστρα Σάρμα στους “16” του Τσάρλεστον, η Μαρία Σάκκαρη δυσκολεύτηκε ουσιαστικά μόνο στο πρώτο σετ για να φτάσει στη συνέχεια με επιβλητικό τρόπο στη νίκη με 2-0.

Παρότι προηγήθηκε με 4-2, βρέθηκε πίσω με 4-4, 15-40 και λίγο έλειψε να χάσει το σερβίς της σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Για άλλο ένα παιχνίδι όμως βρήκε την αυτοκυριαρχία της στα δύσκολα προηγήθηκε με 5-4, για να κλείσει μετά και το σετ με break για το 6-4.

Στο δεύτερο σετ όσο κι αν η Σάρμα προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική, η Σάκκαρη επέβαλε ολοκληρωτικά το ρυθμό της και έφτασε στο εμφατικό 6-1.

Η Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται πλέον στα προημιτελικά του Τσάρλεστον, όπου θα αντιμετωπίσει την Βερόνικα Κουντερμέτοβα, η οποία απέκλεισε την Χαντάντ Μάια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ