Σοκ στην Αργεντινή: Κατέρρευσε παίκτης της Εστουδιάντες στον αγώνα με την Μπόκα λόγω επιληπτικής κρίσης

Σοκ στην Αργεντινή: Κατέρρευσε παίκτης της Εστουδιάντες στον αγώνα με την Μπόκα λόγω επιληπτικής κρίσης

Οι εικόνες από την Αργεντινή έχουν σοκάρει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τον Χαβιέρ Αλταμιράνο της Εστουδιάντες να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα της ομάδας του ενάντια στην Μπόκα Τζούνιορς. Ο 24χρονος Χιλιανός ήρθε αντιμέτωπος με επιληπτική κρίση και σωριάστηκε στον αγωνιστικό χώρο με συμπαίκτες και αντιπάλους να φωνάζουν για βοήθεια με τον διαιτητή ασφαλώς να σταματά την αναμέτρηση και έπειτα να τη διακόπτει οριστικά.

Η βοήθεια αυτή ευτυχώς λειτούργησε καθώς ο Αλταμιράνο ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο πιο κοντινό νοσοκομείο, και συγκεκριμένα στο "Ιατρικό Ινστιτούτο Πλατένσε". Με ανακοίνωσή της η Εστουδιάντες ανέφερε πως ο παίκτης είναι σε σταθερή κατάσταση και συνεχίζει να κάνει εξετάσεις.

Η ανακοίνωση της Εστουδιάντες για την κατάσταση του Χαβιέρ Αλταμιράνο
"Ο παίκτης μας Χαβιέρ Αλταμιράνο είχε επιληπτικό επεισόδιο. Βρίσκεται στο νοσοκομείο υπό παρακολούθηση και να κάνει εξετάσεις. Η αξονική που έκανε δεν έδειξε κάποια προφανή παθολογική αιτία. Είναι σε σταθερή κατάσταση. Λόγω της κατάστασης ο αγώνας διακόπηκε στο 27ο λεπτό από τον διαιτητή".

Από την πλευρά του ο προπονητής της Εστουδιάντες, Εντουάρντο Ντομίνγκες, είχε δηλώσει σε συνέντευξη μετά τον αγώνα:

"Η ζωή είναι σημαντικότερη από ένα άθλημα ή από έναν αγώνα και σε περιπτώσεις σαν αυτή οφείλουμε να δίνουμε το σωστό παράδειγμα. Ποδοσφαιριστές έκλαιγαν στα αποδυτήρια, ο Χαβιέρ είναι ένα παιδί που όλοι αγαπούν. Έπρεπε να δείξουμε αλληλεγγύη. Ήμασταν σε απόγνωση, κλαίγαμε, πρέπει να είμαστε στο πλευρό του και να τον υποστηρίξουμε σαν οικογένεια. Όταν κάποιος από εμάς δεν είναι καλά, πρέπει να είμαστε στο πλευρό του. Ευχαριστούμε τους γιατρούς της Μπόκα και όλη την ομάδα για την υποστήριξή της".

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ