Stoiximan Super League: Μόνη πρώτη η ΑΕΚ στο +2 από τον ΠΑΟΚ, ακολουθεί ο ΠΑΟ, στο -8 ο ΟΣΦΠ

Stoiximan Super League: Μόνη πρώτη η ΑΕΚ στο +2 από τον ΠΑΟΚ, ακολουθεί ο ΠΑΟ, στο -8 ο ΟΣΦΠ

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Stoiximan Super League παρέμεινε η ΑΕΚ μετά και την ολοκλήρωση της 2ης ημέρας των playoffs.

Η Ένωση είναι η μοναδική ομάδα με 2χ2 νίκες στα playoffs αφού μετά τη Λαμία στην πρεμιέρα, κέρδισε 1-0 τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια και έφτασε στους 65 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός αν και ήταν καλύτερος στο 2ο ημίχρονο του αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια είχε απέναντι του έναν "κέρβερο" Αθανασιάδη ο οποίος "μπλόκαρε" κάθε προσπάθεια του να βρει δίχτυα.

Την λύση για την ομάδα του Αλμέιδα έδωσε στις καθυστερήσεις ο Ελίασον ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 90+1', μετά από ασίστ του Μάνταλου. Πλέον η ΑΕΚ βλέπει το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο με στόχο το 3χ3 και έχοντας διαφορά 6 βαθμών από τους πράσινους.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με 0/2 στα playoffs και είναι στο -8 από την κορυφή.

Στη Λεωφόρο, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη του νίκη στα playoffs αφού επικράτησε 3-2 του Παναθηναϊκού. Ο Ντεσπόντοφ άνοιξε μόλις στο 2΄το σκορ, ο Μπερνάρ ισοφάρισε αλλά ο ΠΑΟΚ με Τόμας και Σβαμπ έφτασε στο 3-1.

Ο Βραζιλιάνος πέτυχε στο φινάλε το 2ο γκολ του και μείωσε σε 3-2 για τον Παναθηναϊκό ο οποίος ουσιαστικά πέταξε στα σκουπίδια τη νίκη της πρεμιέρας στο Καραϊσκάκη. Στη Θεσσαλονίκη ο Άρης μέσα σε 4 λεπτά πέτυχε 3 γκολ και κέρδισε 3-1 τη Λαμία.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (2η αγωνιστική)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-3
ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0
Άρης-Λαμία 3-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS (2η αγωνιστική)

  1. ΑΕΚ 65
  2. ΠΑΟΚ 63
  3. Παναθηναϊκός 59
  4. Ολυμπιακός 57
  5. Αρης 48
  6. Λαμία 34

H ΕΠΟΜΕΝΗ (3η αγωνιστική)
Τετάρτη 3 Απριλίου

19:00 Ολυμπιακός-Άρης
19:30 ΠΑΟΚ-Λαμία
21:00 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ