Συγκλονίζει ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον: Πιθανότατα μου μένει λιγότερο από ένας χρόνος ζωής

Συγκλονίζει ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον: Πιθανότατα μου μένει λιγότερο από ένας χρόνος ζωής

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο άλλοτε προπονητής των Λάτσιο και Ρόμα, Σβεν-Γκόραν Έρικσον ο οποίος σε δηλώσεις που παραχώρησε στον σουηδικό ραδιοφωνικό σταθμό P1 τόνισε πως πάσχει από καρκίνο και πως στην καλύτερη περίπτωση έχει έναν χρόνο ζωής.

Πιθανότατα ένας χρόνος ζωής απομένει στον Σβεν-Γκόραν Έρικσον

O 75χρονος Σουηδός προπονητής που έχει περάσει και από τον πάγκο της εθνικής Αγγλίας αναφέρθηκε αρχικά στην υγεία του, υπογραμμίζοντας πως: "Όλοι καταλαβαίνουν ότι έχω μια ασθένεια που δεν είναι ιάσιμη. Όλοι μαντεύουν ότι πρόκειται για καρκίνο και έτσι είναι. Αλλά πρέπει να παλέψω όσο περισσότερο μπορώ".

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, με τον ίδιο να απαντά πως: "Ίσως στην καλύτερη ένα χρόνο, στη χειρότερη λιγότερο. Ή στην καλύτερη περίπτωση υποθέτω ακόμα περισσότερο. Δεν πιστεύω ότι οι θεράποντες ιατροί είναι σίγουροι, δεν μπορούν να ορίσουν μια μέρα σε αυτό".

Υπενθυμίζεται ότι ο πολύπειρος τεχνικός είχε ανακοινώσει πριν από περίπου έναν χρόνο ότι αποσύρεται από την προπονητική δράση για λόγους υγείας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ