Η συνέντευξη τύπου για τον τελικό κυπέλλου [videos]

pereloutse740

Ολυμπιακός και Ξάνθη θα διεκδικήσουν αύριο το βράδυ (8.30μ.μ.) στο ΟΑΚΑ το κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο και σήμερα δόθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με την παρουσία των δύο προπονητών και ποδοσφαιριστών από τις δύο ομάδες.


Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βίτορ Περέιρα θέλει να κερδίσει το πρώτο κύπελλο της καριέρας του και θα το διεκδικήσει από την ομάδα απέναντι στην οποία έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού.
"Είναι ένας τελικός. Όποιος δεν δίνει σημασία σε έναν τελικό και δεν έχει κίνητρο δεν του αξίζει ο τίτλος του επαγγελματία. Εμείς θέλουμε πολύ να κερδίσουμε αυτόν τον τελικό και να προσθέσουμε ένα Κύπελλο για την ομάδα. Το έχουμε προετοιμάσει με τον ίδιο τρόπο με τα άλλα ματς. Με την ίδια ένταση που είχαμε και για το πρωτάθλημα και παίξαμε την περασμένη εβδομάδα ένα φιλικό που αν και δεν είχε ενδιαφέρον παίξαμε πολύ καλά. Είμαι σίγουρος πως αύριο θα δείξουμε το κίνητρο που χρειάζεται για το ματς.
Για μένα δεν αποτελεί καμία έκπληξη που η Ξάνθη είναι εδώ. Είναι μία ομάδα πολύ καλή και αυτό φάνηκε από την πρώτη φορά που την αντιμετώπισα. Το 1-3 δεν δείχνει την εικόνα του ματς και την δυσκολία που βρήκαμε. Είναι μία πολύ καλή ομάδα και με πολύ καλό τεχνικό. Θα είναι δύσκολο το ματς. Ξέρουμε πως η Ξάνθη θα βάλει τα δυνατά της και γι' αυτό και εμείς θα πρέπει να παίξουμε στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.
Από το 1ο λεπτό της ημέρας μέχρι το τελευταίο της νύχτας πρέπει να αποδεικνύεις πράγματα και να παλεύεις για αυτά. Αυτό ισχύει και στην μπάλα. Να αποδεικνύεις πως είσαι το φαβορί για να κερδίσεις ένα ματς. Αυτή η λέξη δεν λέει κάτι για μένα. Μετράει η ποιότητα και η αξία της ομάδας. Είναι ένας τελικός και όλα μπορούν να συμβούν όμως ξέρω την ποιότητά μας. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα αλλά και στην δουλειά και την ποιότητά της".

https://www.youtube.com/watch?v=xHsK83gbe8w

Ο προπονητής της Ξάνθης Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη μεγάλη πρόκληση που αντιμετωπίζει η ομάδα του διεκδικώντας το κύπελλο.
"Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για μια μεγάλη στιγμή για μας. Για την πόλη, τον σύλλογο, τους παίκτες. Οι περισσότεροι δεν έχουν παίξει σε τελικό. Ούτε ο σύλλογος δεν έχει βρεθεί σε τελικό. Αυτό το όνειρο μας δίνει κίνητρο. Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει συνηθίσει να κερδίζει τρόπαια. Αλλά όταν έχεις ένα όνειρο και παλεύεις γι’ αυτό μπορείς να το διεκδικήσεις. Είμαστε εδώ για να παλέψουμε.
Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κινηθούμε σωστά ακόμα και όταν δεν έχουμε την μπάλα. Το πιο σημαντικό για μας είναι να αντιδράσουμε στην κατάλληλη στιγμή και να είμαστε προετοιμασμένοι να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Και φυσικά να σταματήσουμε τον Ολυμπιακό.
Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Δεν ξέρω αν έχουν άγχος οι παίκτες μου, πιστεύω ότι από την μεριά μου έχω στείλει το σωστό μήνυμα. Εμείς μόνο να κερδίσουμε έχουμε. Έχω καλό προαίσθημα.
Υπάρχει μόνο αυτό το παιχνίδι, αυτός ο τελικός, αυτό το τρόπαιο. Στο ποδόσφαιρο το πιο σημαντικό είναι να παίξεις έναν τελικό. Ξεκινάς από το 0-0 και στο τέλος έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα τρόπαιο. Έχουμε τις πιθανότητές μας. Η πιο ευτυχισμένη στιγμή είναι να μπορείς να σηκώσεις το Κύπελλο. Όταν παλεύεις για έναν τίτλο είναι διαφορετικό γιατί το καταλαβαίνεις πιο νωρίς".

https://www.youtube.com/watch?v=UpsHYr5e0ZY

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ