Συνέχεια για ΠΑΟΚ, αρχή για Ατρόμητο

paoklokomotiva

Η συνέχεια των προκριματικών του γιουρόπα λιγκ φέρνει και δεύτερη ελληνική ομάδα στο προσκήνιο, αφού εκτός του ΠΑΟΚ που έχει αρχίσει τυις υποχρεώσεις του από την προηγούμενη φάση και συνεχίζει, σήμερα μπαίνει στη μάχη της πρόκρισης και ο Ατρόμητος.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 8μ.μ. στην Τούμπα τη Σπάρτακ Τρνάβα από τη Σλοβακία και θέλει ένα σκορ ασφαλείας για να πάει χωρίς άγχος στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας. Ο Ιγκόρ Τούντορ αναμένεται να παρατάξει την ίδια ομάδα που συνέτριψε με 6-0 την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και φυσικά προσδοκά και την ίδια απόδοση.

Την ίδια ώρα, στις 8μ.μ., ο Ατρόμητος στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς έχει πολύ πιο δύσκολο έργο αντιμετωπίζοντας στη Στοκχόλμη την ΑΙΚ. Οι Σουηδοί είναι σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας αφού το πρωτάθλημά τους βρίσκεται σε εξέλιξη και η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θέλει ένα καλό σκορ και αν μπορεί να σκοράρει προκειμένου να έχει αυξημένες πιθανότητες πρόκρισης στον επαναληπτικό στο Περιστέρι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ