Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Τα επεισόδια δεν συνάδουν με τις αξίες μας, συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος»

Τραγωδία στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Τα επεισόδια δεν συνάδουν με τις αξίες μας, συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος»

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ καταδικάζει με ανακοίνωσή της τα τραγικά συμβάντα στη Νέα Φιλαδέλφεια και παράλληλα εκφράζει τα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του 22χρονου φίλου της ΑΕΚ που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ:

«Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ καταδικάζει έντονα τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην Αθήνα, στα οποία, σύμφωνα με αναφορές της Ελληνικής Αστυνομίας και των ελληνικών και κροατικών ΜΜΕ, οπαδοί μας ενεπλάκησαν σε επεισόδια με οπαδούς της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕΚ. Αυτά τα γεγονότα δεν συνάδουν με τις αξίες και την ηθική που προωθούμε ως σύλλογος και κοινότητα.

Ως αθλητικός οργανισμός, είμαστε πάντα αφοσιωμένοι στην προώθηση του ευ αγωνίζεσθαι, της ευγενούς άμιλλας και της θετικής ατμόσφαιρας στα γήπεδα. Τα επεισόδια όχι μόνο απειλούν την ασφάλεια όλων των παρευρισκομένων, αλλά βλάπτουν και τη φήμη του ποδοσφαίρου ως αθλήματος που ενώνει ανθρώπους και πολιτισμούς.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας ανησυχία γι' αυτό το περιστατικό. Δυστυχώς, ένα άτομο έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ θέλει να εκφράσει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. Για άλλη μια φορά υπενθυμίζουμε και καλούμε όλους τους φιλάθλους της Ντιναμό να μην ταξιδέψουν στον αγώνα στην Ελλάδα, δεδομένου ότι η UEFA, σε συμφωνία με την Αστυνομία, αποφάσισε ότι και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ παραμένει προσηλωμένη στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος στο οποίο η αγάπη για τον αθλητισμό εκφράζεται με θετικό τρόπο, μέσα από την ενότητα, τον σεβασμό και τη συνεργασία».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ