«Βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πληροφορίες για ντοπαρισμένο διεθνή ποδοσφαιριστή

«Βόμβα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πληροφορίες για ντοπαρισμένο διεθνή ποδοσφαιριστή

To "dikisports" προέβη σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα του εν λόγω μέσου, βρέθηκε θετικό δείγμα Έλληνα διεθνούς ποδοσφαιριστή σε έλεγχο ντόπινγκ μετά την αναμέτρηση της εθνικής μας ομάδας στην Τιφλίδα κόντρα στη Γεωργία, για τα προκριματικά του Euro 2024, εκεί όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γνώρισε οδυνηρή ήττα μετά από απογοητευτική εμφάνιση.

Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς εκκρεμεί και η δεύτερη εξέταση. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «Το όνομα δεν πρόκειται να ανακοινωθεί πριν την εξέταση και του δεύτερου δείγματος, ενώ θα δημοσιοποιηθεί μόνο αν και εφ' όσον το δεύτερο δείγμα είναι θετικό. Σε κάθε περίπτωση η Εθνική Ελλάδος δεν αντιμετωπίζει οποιαδήποτε κύρωση, παρά μόνον ο παίκτης».

Μάλιστα, η πληροφορία της «Δίκης» επιβεβαιώνεται από το International Testing Agency που εδρεύει στη Λωζάνη. Αυτό σημαίνει ότι τα νερά θα ταραχθούν για τα καλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς η φημολογία που έχει αναπτυχθεί, εμπλέκει το όνομα πολύ γνωστού ποδοσφαιριστή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ